nnnnnn Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Buna ziua!Dupa cum zice si titlul am un difuzor sal sr1620 caruia vrezu sa-i fac un filtru.(sant constient ca e chinezesc...scrie si pe el )Am calculat cu WinISD si bobina in serie cu difuzorul trebuie sa fie de 0.47mH (Bass cutoff 50 - 4000)Problema este cum fac sa o construiesc adica diametru sarma , bobinaj etc.Multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Da . Mare problema.... Link spre comentariu
franzm Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 www.google.com (enter) coil calculator (enter) Link spre comentariu
doggovy Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 http://www.izatech.ro/Calculator%20filtre.htm Link spre comentariu
nnnnnn Postat August 4, 2012 Autor Partajează Postat August 4, 2012 icon_hang trebuia sa-mi imaginez ca exista o aplicatie si pentru asta...Multumesc! Link spre comentariu
nnnnnn Postat August 4, 2012 Autor Partajează Postat August 4, 2012 Buna seara!Mai am o nelamurire.Daca am trecut bass cutoff 4000Hz si tweeter cutoff 20kHz asta inseamna ca pe difuzorul de bas vor ajunge semnalele de frecventa 0-4000Hz si pe cel de inalte 0 - 20kHz?Imi cer scuze ca revin cu intrebari prostesti.Multumesc. Link spre comentariu
Shambala Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Cutoff frecvency inseamna pe romaneste frecventa de taiere a filtrului. Daca la bas ai trecut 4khz, la tweeter trebuie sa treci cam tot asa (sau putin mai mult). In nici un caz pe tweeter nu au voie sa ajunga frecvente de la 0Hz la 20khz, tocmai asta face filtrul - impiedica frecventele sub 3-4000hz sa ajunga pe el. vezi aici: http://www.diyaudioandvideo.com/Calcula ... /Help.aspx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum