Vizitator tudorsmarandache Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Buna ziua,Ma numesc Tudor Smarandache si locuiesc in Bucuresti. Lucrez la o lampa de birou. Problema mea este una de logistica: nu reusesc sa gasesc un magazin online sau fizic, care sa imi poata oferii un intrerupator satisfacator on-off cu retinere, tip buton bistabil. Am gasit cateva modele in magazinele de pe Strada Maica Domnului, dar nu se potrivesc estetic cu piesa la care lucrez. Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.Rugamintea mea este, sa imi impartasiti un furnizor, ce mi-ar putea oferii o varietate mare de piese. Mentionez ca nu tin neaparat ca magazinul sa fie situat in Bucuresti sau Romania.Mentionez ca am cautat deja pe "google" primele 13 pagini fara succes, deci nu recurg din comoditate la forumul dumneavoastra ... Va multumesc pentru timpul acordat. Link spre comentariu
dan cod Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 la farnell ai cautat?dar la TME? Link spre comentariu
filypvas Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Daca cauti ceva si nu gasesti poti posta si aici poate te ajuta cineva ..viewforum.php?f=60 Link spre comentariu
Vizitator tudorsmarandache Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Va multumesc pentru raspunsuri. La TME incercasem deja, la Farnell nu si nici la AD Electrocom.Spor la treaba! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 sint 4 tipuri de intrerupatoare pentru ceea ce doriti dvs...1-- butonul de actionare este cerc in sectiune transversala , sau patrat in sectiune transversala , iar apasarea se face sus-jos si retur...!2-- butonul este patrat in sectiune transversala , iar actionarea se face prin translatie stinga-dreapta...!3-- butonul este o tija metalica , iar actionarea se face prin sistemul pirghie , sub un unghi in plan vertical de x grade...!4-- butonul este aproximativ un plan inclinat , iar actionarea implica rotirea planului inclinat ...!de care tip sinteti interesat dvs concret...? Link spre comentariu
Vizitator tudorsmarandache Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Ma intereseaza varianta numarul 1-- butonul de actionare este cerc in sectiunea transversala , sau patrat in sectiune , iar apasarea se face sus-jos si retur. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.sub 20mm inseamna diametrul maxim al gaurii peretelui unde va intra portiunea filetata a intrerupatorului , sau este vorba despre diametrul maxim al butonului ...? Link spre comentariu
Vizitator tudorsmarandache Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.sub 20mm inseamna diametrul maxim al gaurii peretelui unde va intra portiunea filetata a intrerupatorului , sau este vorba despre diametrul maxim al butonului ...?As prefera, ca diametrul maxim al butonului sa fie sub 20 mm. Link spre comentariu
Vizitator tudorsmarandache Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Mai jos unde exact? Pe banner? Link spre comentariu
Vizitator tudorsmarandache Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Va multumesc tuturor pentru ajutor. Spor la treaba si toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum