Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut un furnizor de piese electronice

Vizitator tudorsmarandache

Postări Recomandate

Buna ziua,Ma numesc Tudor Smarandache si locuiesc in Bucuresti. Lucrez la o lampa de birou. Problema mea este una de logistica: nu reusesc sa gasesc un magazin online sau fizic, care sa imi poata oferii un intrerupator satisfacator on-off cu retinere, tip buton bistabil. Am gasit cateva modele in magazinele de pe Strada Maica Domnului, dar nu se potrivesc estetic cu piesa la care lucrez. Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.Rugamintea mea este, sa imi impartasiti un furnizor, ce mi-ar putea oferii o varietate mare de piese. Mentionez ca nu tin neaparat ca magazinul sa fie situat in Bucuresti sau Romania.Mentionez ca am cautat deja pe "google" primele 13 pagini fara succes, deci nu recurg din comoditate la forumul dumneavoastra ... Va multumesc pentru timpul acordat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• dan cod

1

• filypvas

1

Top autori în acest subiect

sint 4 tipuri de intrerupatoare pentru ceea ce doriti dvs...1-- butonul de actionare este cerc in sectiune transversala , sau patrat in sectiune transversala , iar apasarea se face sus-jos si retur...!2-- butonul este patrat in sectiune transversala , iar actionarea se face prin translatie stinga-dreapta...!3-- butonul este o tija metalica , iar actionarea se face prin sistemul pirghie , sub un unghi in plan vertical de x grade...!4-- butonul este aproximativ un plan inclinat , iar actionarea implica rotirea planului inclinat ...!de care tip sinteti interesat dvs concret...?

Link spre comentariu

Ma intereseaza varianta numarul 1-- butonul de actionare este cerc in sectiunea transversala , sau patrat in sectiune , iar apasarea se face sus-jos si retur.

Link spre comentariu

Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.

sub 20mm inseamna diametrul maxim al gaurii peretelui unde va intra portiunea filetata a intrerupatorului , sau este vorba despre diametrul maxim al butonului ...?
Link spre comentariu

Am nevoie de un buton circular, sub 20 mm, metalic, satinat, cu un aspect pe cat se poate de simplu.

sub 20mm inseamna diametrul maxim al gaurii peretelui unde va intra portiunea filetata a intrerupatorului , sau este vorba despre diametrul maxim al butonului ...?
As prefera, ca diametrul maxim al butonului sa fie sub 20 mm.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări