lebensborn62 Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Am unul la reparat si m-am cam impotmolit ...are sunet dar nu are rastru. practic pe intrarile RGB ale TDA6108 JF am cate 0,48..0,5 Vcc si nu se descihid. Se oate oare sa fie multifunctionalul ? Ati intalnit cazul asta ? Link spre comentariu
petreelectronic Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 liniile lucreaza? se aprinde filamentul? mariti un pic UG2 si spuneti ce apare pe ecran. Link spre comentariu
lebensborn62 Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 da , sigur liniile lucreaza, daca maresc UG2 apare cursa inversa cadre Link spre comentariu
Iachim Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Pai schimba TDA6107 nu costa scumpsau la tine e TDA6108? Link spre comentariu
MISTER BIG Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Va salut, o intrebare: se poate monta tda 6107 in loc de 6108? Multumesc. Link spre comentariu
bobo Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Am unul la reparat si m-am cam impotmolit ...are sunet dar nu are rastru. practic pe intrarile RGB ale TDA6108 JF am cate 0,48..0,5 Vcc si nu se descihid. Se oate oare sa fie multifunctionalul ? Ati intalnit cazul asta ?din cand in cand pentru scurt timp ii apare imaginea?eu cred ca tubul este obosit. Link spre comentariu
lebensborn62 Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Am unul la reparat si m-am cam impotmolit ...are sunet dar nu are rastru. practic pe intrarile RGB ale TDA6108 JF am cate 0,48..0,5 Vcc si nu se descihid. Se oate oare sa fie multifunctionalul ? Ati intalnit cazul asta ?din cand in cand pentru scurt timp ii apare imaginea?eu cred ca tubul este obosit.asa este , TK este obosit , multumesc , e cumva ca la TE1.1E AA ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Va salut, o intrebare: se poate monta tda 6107 in loc de 6108? Multumesc.Da se poate monta!La mai multe sasie fabricate de Philips manifestarea legata de uzura tubului este identica ca cea semnalata mai sus. Link spre comentariu
bobo Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 sunt sanse mari sa salvati acest tub.daca reusiti sa faceti sa apara imaginea pentru cateva minute(reglat fin ug2 si/sau alimentat la o tensiune putin mai mare filamentul)cat sa va permita sa intrati in service mode si sa reduceti CDL(caathode driver level) la valoarea 1(sigur este o valoare mai mare).aceasta metoda se pare ca da rezultate bune dar repet,trebuie sa aveti imagine ca sa puteti intra in service mode.cautati pe forum scriind "ks1a" si o sa gasiti cum sa procedati exact si tot ce trebuie despre acest sasiu. Link spre comentariu
Iachim Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 sunt sanse mari sa salvati acest tub.daca reusiti sa faceti sa apara imaginea pentru cateva minute(reglat fin ug2 si/sau alimentat la o tensiune putin mai mare filamentul)cat sa va permita sa intrati in service mode si sa reduceti CDL(caathode driver level) la valoarea 1(sigur este o valoare mai mare).aceasta metoda se pare ca da rezultate bune dar repet,trebuie sa aveti imagine ca sa puteti intra in service mode.cautati pe forum scriind "ks1a" si o sa gasiti cum sa procedati exact si tot ce trebuie despre acest sasiu.Foarte corect, imi amintesc ca am avut asa situatie mariti foarte foarte incet SCREEN, are o inertie nebuna dupa aceasta in service mode, si sper ca o sa fie sanse ca TV sa mai functioneze Link spre comentariu
lebensborn62 Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 ...am uitat sa precizez : am facut deja asta ! Link spre comentariu
Iachim Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 ...am uitat sa precizez : am facut deja asta ! Si ce nui nici un rezultat Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Regenereaza tubul.Sunt sanse sa mearga. Link spre comentariu
bung_ghe Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 nu gasesc pe telecomanda butonul stanby pentru intrare in menu service. Puteti sa ma ajutati ? am gasit modul de lucru : tv in standby - display-menu-mute-power ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 nu gasesc pe telecomanda butonul stanby pentru intrare in menu service. Puteti sa ma ajutati ? am gasit modul de lucru : tv in standby - display-menu-mute-power ! In meniu service nu ai ce cauta acolo intra numai un depanator profesionist Scuze ca am fost prea direct dar asta este adevaru , dupa ani de experienta atunci intri in service , cu parere de rau dar puteti sal stricati mai rau si ramineti fara tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum