Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acord fin Tv mivar 21s5 si tragere in banda

bogdan546

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

10

• zvasile

6

• elmar

3

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

adica sa ii pun intrarea filtrului 5,5 la c90 si iesirea pe filtrul 6,5 la c98 ?

spuneti ce fel de convertor aveti ...eu am spus sa montati firul care vine dintre cele doua filtre (5,5-6,5 mhz ale convertorului sunet) , acolo intre cele doua condensatoare...iar dvs spuneti ca aveti un convertor cu intrare si iesire ? e un convertor cu circuit integrat si cu 4 filtre ceramice?
Link spre comentariu

am convertor nu ton paralel dar dupa cum ati spus am banuit ca trebuie sa intrerup traseul intre cele doua filtre de pe convertor si sa le pun pe capetele condensatoarelor

Link spre comentariu

nu!... exact acolo intre cele doua condensatoare lipiti firul care vine de la filtrele convertoruluisi vedeti daca aveti sunet...sper ca aveti un conv. care "face" sunetul din 6,5mhz in 5,5mhz? si nu invers...

Link spre comentariu

am pus convertorul care il aveam si nu functioneaza ,am probat altul si functioneaza bine deci pana la urma era din cauza convertorului prost .Multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări