zvasile Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 viewtopic.php?f=17&p=720239#p720239 Link spre comentariu
elmar Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 adica sa ii pun intrarea filtrului 5,5 la c90 si iesirea pe filtrul 6,5 la c98 ?spuneti ce fel de convertor aveti ...eu am spus sa montati firul care vine dintre cele doua filtre (5,5-6,5 mhz ale convertorului sunet) , acolo intre cele doua condensatoare...iar dvs spuneti ca aveti un convertor cu intrare si iesire ? e un convertor cu circuit integrat si cu 4 filtre ceramice? Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 am convertor nu ton paralel dar dupa cum ati spus am banuit ca trebuie sa intrerup traseul intre cele doua filtre de pe convertor si sa le pun pe capetele condensatoarelor Link spre comentariu
elmar Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 nu!... exact acolo intre cele doua condensatoare lipiti firul care vine de la filtrele convertoruluisi vedeti daca aveti sunet...sper ca aveti un conv. care "face" sunetul din 6,5mhz in 5,5mhz? si nu invers... Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 am pus convertorul care il aveam si nu functioneaza ,am probat altul si functioneaza bine deci pana la urma era din cauza convertorului prost .Multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum