Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acord fin Tv mivar 21s5 si tragere in banda

bogdan546

Postări Recomandate

cum se realizeaza acordul fin pe canal la tv MIVAR 21s5 si unde trebuie pus convertorul pentru afi tras in banda ? are multifunctional TDA8840 si daca inlocuiesc MSF-ul nu stiu un de sa ii pun un filtru de 6,5Mhz deoarece il are montat doar pe acesta de rejectie

Doc1.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

10

• zvasile

6

• elmar

3

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cred ca fusul e montat in tuner,pentru acord fin se apasa tasta P/C de pe panou,tv comuta de pe program pe canal,apoi se apasa tasta MEM si se acorda cu tastele VIDEO/+,-memorare cu tasta MEM

Link spre comentariu

pai ar mai fi o varianta dar nu o tin minte exact,se apasa o tasta de pe telecomanda (cred ca Funz) de mai multe ori,pe ecran apare afisat in ordine reglajele de volum,contrast,culoare....si ulltimul ceva de genul ''Sinto'' (acord fin),-aceasta varianta merge numai din telecomanda,de pe panoul frontal nu apare functia de reglaj fin,sau invers....

Link spre comentariu

da intradevar daca am tinut mai mult apasata tasta de pe panou am -sintoina fine- si pot face reglajul fin Acum trebuie tras in banda dar dupa cum am spus mai sus nu am idee cum se face in menu service nu stiu cum se intra decat pentru ce este in atasament si clasic nu am idee unde trebuie montat convertorul

Doc1.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări