Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amortizoare auto

Gerula

Postări Recomandate

Sa va explic. Am un aplif auto. Acum vreu sa se ridice(miste) masina in ritmul muzicii. Cam asa cum au rap-arii americani.Vreu ceva simplu, pentru dacie.Marturisec ca nu prea le am la mecanica.Daca ma duc la un service sa cer asta, ma vor crede nebun ?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gerula

2

• andiy

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

Nu-s tocmai la curent cu preturile, dar ce vrei tu probabil costa mai mult decat toata Dacia ta! In general telescoapele din JumpingCar sunt actionate cu aer comprimat! aer comprimat->compresor-> cai putere-> in Dacie, de unde? si nu-i singura problema!Daca ai specificat "simplu", banueisc ca te-ai gandit la "ieftin"... deci chestiile astea nu-s deloc ieftine !!! Daca n-ai bani, nici nu te mai gandi la idee, iar daca ai bani, cumparati o alta masina... si daca iti mai raman, atunci putem discuta!

Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

Interesanta idee :finga: Vreau si eu o bucatica din masina (daca mai ramane ceva dupa zgltaiala)Oricum e prea mult ca sa fie si ieftin...

Link spre comentariu

snoop gerula :smt003 nu am auzit ceva mai penibil decat asta. eu zic sa mutam topicu la bodega, ca la auto sound nu prea a mai ramas nimic de zis. acolo macar putem continua o discutie hazlie

Link spre comentariu

Dragii mei, nu e decat pasiune.Andiy, ai putea spune ceva constructiv.Ce-mi trebuia mie amplif auto ? Parca nu merge masina fara el.Am facut multe montaje super interesante din care am castigat fix 0 lei.Dar intrebati-ma cat am cheltiut pe piese .....

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Fa chestia asta ca-i mai ieftina:1) tragi frana de mana la maxim2) calci ambreiajul si bagi in viteza 1-a3) tii motorul turat la 1500rpm4) da-i muzica la maxim si faci balans din ambreiaj in ritmul muziciiTe-ai scos cu faza asta! :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări