Gerula Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Sa va explic. Am un aplif auto. Acum vreu sa se ridice(miste) masina in ritmul muzicii. Cam asa cum au rap-arii americani.Vreu ceva simplu, pentru dacie.Marturisec ca nu prea le am la mecanica.Daca ma duc la un service sa cer asta, ma vor crede nebun ?Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Nu-s tocmai la curent cu preturile, dar ce vrei tu probabil costa mai mult decat toata Dacia ta! In general telescoapele din JumpingCar sunt actionate cu aer comprimat! aer comprimat->compresor-> cai putere-> in Dacie, de unde? si nu-i singura problema!Daca ai specificat "simplu", banueisc ca te-ai gandit la "ieftin"... deci chestiile astea nu-s deloc ieftine !!! Daca n-ai bani, nici nu te mai gandi la idee, iar daca ai bani, cumparati o alta masina... si daca iti mai raman, atunci putem discuta! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 daca supui dacia jumate de ora la zdruncinituri d`alea ..... ramai fara ea Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 Interesanta idee :finga: Vreau si eu o bucatica din masina (daca mai ramane ceva dupa zgltaiala)Oricum e prea mult ca sa fie si ieftin... Link spre comentariu
andiy Postat Mai 17, 2006 Partajează Postat Mai 17, 2006 snoop gerula :smt003 nu am auzit ceva mai penibil decat asta. eu zic sa mutam topicu la bodega, ca la auto sound nu prea a mai ramas nimic de zis. acolo macar putem continua o discutie hazlie Link spre comentariu
Gerula Postat Mai 18, 2006 Autor Partajează Postat Mai 18, 2006 Dragii mei, nu e decat pasiune.Andiy, ai putea spune ceva constructiv.Ce-mi trebuia mie amplif auto ? Parca nu merge masina fara el.Am facut multe montaje super interesante din care am castigat fix 0 lei.Dar intrebati-ma cat am cheltiut pe piese ..... Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 Fa chestia asta ca-i mai ieftina:1) tragi frana de mana la maxim2) calci ambreiajul si bagi in viteza 1-a3) tii motorul turat la 1500rpm4) da-i muzica la maxim si faci balans din ambreiaj in ritmul muziciiTe-ai scos cu faza asta! :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum