Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator din magnetofon

Vizitator FastSkynet

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

15

• zal

4

• cristian2009

1

• dorian 70

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Puteti mari condensatorul, in schema originala este de 2000uF si verificati daca ati legat masele ca in poza post-14622-139829476532_thumb.jpg si nu in Y, adica sa apara un traseu comun pana la condensator.Eventual inlocuiti si C9(200uF) care are doua probleme, este electrolitic rusesc si mai este si vechi de cca. 36 de ani.

Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet

Cu un traf cu mai multe iesiri una de 8v una de 12v una de 24v si una de 28v si o pune redresoare din 4 diode scoase dintrun amp ars si un condensator de 2200 uf 40v

Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet

Nu au nicio problema sunt perfect bune pe traf arata decat iesirile si cum sa le legi nu stiu decat wati este si cati amperi dar sursa nu cred ca este problema brumului cred ca este alceva din amplificator

Link spre comentariu

Dacă tensiunea de alimentare e mult mai mică, mai ales în sarcină, acest amplif nu-şi mai păstrează simetria la ieşire. De acolo rezultă distorsiuni (asta dacă nu e şi o neadaptare de impedanţă cu sursa de semnal.

Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet

miron vesti bune am inlocuit C9 200uf 16v si brumul sa dus se aude foarte frumos insa a ramas un brum micut cand aduci urechea la boxa insa alta buba cand dau volumul la minim tot se aude super incet muzica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări