Vizitator GlowingStar Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Apropo ce wind......xp aveti,adica sp 2 sau sp 3 si este pe 32 biti sau pe 64 biti ???Pana imi raspunteti incercati si cu acest driver de pe acest linck : http://www.asrock.com/mb/Intel/G31M-GS/ ... oad&o=XP64 care merge pe win.......xp 64 biti . Astept raspunsul repede !SP2 32biti Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Dar acum aveti vreun antivirus pe pc-ul dvs,daca aveti antivirus eu asi zice sa-i faceti o actualizarea la el si sa-i da-ti o scanare la tot pc-ul dvs . Cu mine o sa mai vb maine pentru ca eu nu mai stau pe forum. Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Dar acum aveti vreun antivirus pe pc-ul dvs,daca aveti antivirus eu asi zice sa-i faceti o actualizarea la el si sa-i da-ti o scanare la tot pc-ul dvs . Cu mine o sa mai vb maine pentru ca eu nu mai stau pe forum.Am antiv. o versiune trial Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Am antiv. o versiune trialDar ce antivirus folositi ?? Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Am antiv. o versiune trialDar ce antivirus folositi ??Va salut,O, Doamne, este o simpla versiune trial de 60 zila a lui Norton Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Dar ia-ti dat o scanare la tot pc-ul,a gasit ceva virusii ??Astept ! Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Dar ia-ti dat o scanare la tot pc-ul,a gasit ceva virusii ??Astept !Virusi multi a gasit si continua sa gaseasca Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Atunci asteptati pana termina scanarea cu antivirusul si dupaia ii dat un restart la pc-u,iar pe urma incercati din nou sa-i instalati driverul de la sunet . Multa Bafta ! Link spre comentariu
puriu Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Daca sunt multi virusi imediat dupa instalarea sistemului, instalarea e dubioasa. Eu sunt patit si, pentru o instalare pe curat, fac cam asa: am un HD de 40 MB separat pentru sistem cu o partitie (C:) pe care o formatez in cursul instalarii si cu o partitie mica (D:) pe care am driverele unitatii si kitul unui antivirus. Dupa instalarea sistemului si a driverelor (inainte de a ma lega la Internet) instalez antivirusul, fac update pe Internet, alimentez si HD-ul mare si scanez celelalte partitii. Dupa instalarea programelor esentiale fac backup la toata partitia C:. Cand apar probleme sau cand PC-ul merge greu restaurez totul si scanez cu antivirusul tot calculatorul. Discul cu kitul sistemului de operare si cel cu drivere sunt bune daca au fost facute de fabrica (in matrita). Daca au fost arse cu laserul se corup in timp, functie si de temperatura de depozitare, mai ales DVD-urile. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 am un HD de 40 MB separat pentru sistem cu o partitie (C:)Eu unul nu prea cred ca ati vrut sa scrieti ca aveti un hdd-u 40 GB nu de 40 MB pentru ca nu are loc nici jocul aladin pe acest hdd-u 40 mb si inca ceva cred ca nici nu se gaseste asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 am un HD de 40 MB separat pentru sistem cu o partitie (C:)Eu unul nu prea cred ca ati vrut sa scrieti ca aveti un hdd-u 40 GB nu de 40 MB pentru ca nu are loc nici jocul aladin pe acest hdd-u 40 mb si inca ceva cred ca nici nu se gaseste asa ceva. Ba cred ca se mai gasesc si dastea. Pe la Pentium 1 cred... fireste, el nu are doar atata Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Da asa este,dar nu prea se gasea la pentium 1 hdd-u de 40 mb, se gasea mai mult la pc-urile acelea ff vechi cum ar fi 386 sau 486,am avut si eu un pc-u pentium 1 mai de mult, dar nu a avut hdd-ul de 40 mb la el,eu l-am avut hdd-ul de 800 mb,adica cat un cd-u acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum