K1nderu Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Salut am un mp4 serioux s50 si nu stiu cum sa pun videoclipuri pe el am incercat cu format avi,flv,mp4,mpg si nu a mers niciunul,melodiile merg pe el ma poate ajuta cineva?multumesc! Link spre comentariu
Kuki Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 http://mtvvideoconverter.net/ Dadca citeai specificatiile playerului, te prindeai singur cred... Asa am cautat noi pentru tine. Link spre comentariu
Marian Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 @Kuki pai nu e mai simplu sa intrebi pe altii decat sa cauti? Descriere completa MP4 Player SERIOUX S50 1Gb MP4 Player portabil cu radio FM.Capacitate: 1GBDisplay color TFTAcumulator LI-Polimer incorporat. Inregistrare directa de pe radio. Redare videoclipuri/filme/fotografii.Ecran color OLED, 65K culori (1.5 inch)Formate suportate: MP3/WMA/WAV/ASF/MTV/JPEGEgalizator cu 7 moduri: Normal/ Rock/ Pop/ Classic/ Soft/ Jazz/ DBBInregistrare/redare filme in formatul propriu *amv.Fisiere compatibile cu formatul amv: *.wmv,*.wma,*.asf, *.mpg, *.mpeg, *.mov, *.qt si *.aviRedare imagini in format: jpegAutomatic power off.Fm transmiter pe trei frecvente catre radioul din masina.... Dupa cum vezi @dragosmarian specificatiile sunt foarte usor de gasit, nu e suficient sa convertesti fisierul in formatul potrivit, trebuie sa alegi si setarile acceptate de player pentru acel format, bitrate; rezolutie; etc. Link spre comentariu
K1nderu Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 am citit specificatiile ianinte dar ma gandeam ca poate imi scapa mie ceva,multumesc o sa incerc asa Link spre comentariu
Marian Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Sunt 3 parametrii principali pe care trebuie sa ii potrivesti cu ceea ce accepta player-ul: Video Size ( Rezolutia ); Bitrate si Framerate, incepe cu fiecare de la valori minime si daca player-ul le accepta poti testa apoi valori marite ale acestor setari pentru a inbunatati calitatea video. Link spre comentariu
K1nderu Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 faza e ca eu il bag si nu il gasesc in mp4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum