Vizitator uddytzuu Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Buna ziua!Am un procesor Intel Core 2 Duo E2200 de 2.20 Ghz.Nu pot seta din MB Intelligent Tweaker 200x11 il setez iar dupa ce salvez apare 200x6.am creat alt profil si am salvat insa aceeasi problema ..Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Va salut ! Dar aceasta placa de baza gigabyte nu are si ea un model anume............. ??? Asteptam !!! Link spre comentariu
Vizitator uddytzuu Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Este un Gigabyte G31M-ES2L Link spre comentariu
mos ilie Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Salut, Ce ar fi ca pentru început să renunţi la a umbla prin MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) şi să revii la setările default ( de fabrică ) ? Nu e greu ( un Clear Cmos, făcut aşa cum scrie în documentaţie ). Revin-o apoi şi scrie pe forum dacă procesorul este detectat corect. În MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) are rost să umbli la diferite setări doar dacă îţi propui să faci overclock şi numai după ce te-ai documentat suficient. Vezi pagina # 47 şi următoarele din documentaţia de pe site. În documentaţie există o frază ( " Set the CPU host frequency in accordance with the CPU specifications. It is not recommended that the system bus frequency be set beyond hardware specifications since it does not meet the standard requirements for the peripherals. If you wish to set the frequency beyond the standard specifications, please do so according to your hardware specifications including the CPU, graphics card, memory, hard drive, etc. " ) peste care se pare că ai trecut prea uşor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum