Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dati o parere

Dj_Dog

Postări Recomandate

as vrea sa schimb placa de baza pe care o am acu (un stift de biostar p4vtg) cu un stift ceva mai bun adika asta

http://www.oktal.ro/detalii_placa+de+ba ... -mx_2263_1

eu as zice ca la banii astia e ok placa

totusi va rog sa va dati si voi cu parerea, si care se pricepe sa imi spuna ce inseamna asta "1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card "

Care-i treaba cu "discretul" ala acolo?

multumesc anticipat pt raspunsuri

cu respect,

Dj Dog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

3

• one

2

• dalu

2

Top autori în acest subiect

as vrea sa schimb placa de baza pe care o am acu (un stift de biostar p4vtg) cu un stift ceva mai bun adika astahttp://www.oktal.ro/detalii_placa+de+ba ... -mx_2263_1eu as zice ca la banii astia e ok placatotusi va rog sa va dati si voi cu parerea, si care se pricepe sa imi spuna ce inseamna asta "1 x PCI Express x16 slot for descrete graphics card "Care-i treaba cu "discretul" ala acolo?multumesc anticipat pt raspunsuricu respect,Dj Dog

N-am gasit in doua dictionare englez-roman semnificatia acelui <>, asa ca stie Dumnezeu care o fii intelesul lui. In alta ordine de idei, deoarece ai video integrat pe placa de baza:[Video ~~~~Integrated ATI? RADEON X300 GPU (support DirectX 9)], si care este extrem de slabutz in ceea ce priveste jocurile si aplicatiile mai pretentioase, producatorul mai ofera un slot PCI-Express, la care ai posibilitatea sa cuplezi o placa video mult mai performanta. Personal , nu sant adeptul placillor de baza cu video integrat, deoarece de la acestea , mai mult de internet si office nu poti avea pretentia.<>
Link spre comentariu

ms pt raspunsurireferitor la placa video integrata aceasta va fi folosita pana o vand pe cea care o am acu (un ati 9250 256mb/128b) si voi cumpara ceva pe pci expres

Link spre comentariu

:smt091 .Interfata PCI-e, are la baza o conexiune BIDIRECTIONALA , seriala de tip punct la punct, cunoscuta sub denumirea de lane. Componentele ce se interfateaza prin PCI-Express, pot utiliza pana la 32 de lane-uri. Din acestea , placile video folosesc 16. AGP-ul este de asemenea o conexiune punct la punct , dar este UNIDIRECTIONALA. O comparatie grosiera ,poate fii facuta intre statiile de emisie receptie , unde comunici doar intr-un sens in unitatea de timp (majoritatea) si telefoanele mobile, unde comunici in dublu sens in unitatea de timp. :smt006 :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări