ASZ12 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 salut tuturor!!!cum este corect,componenta smd sau smt,componenta thd sau tht ???eu stiam ca tehnologia este smt si tht cu toate astea am vazut ca se scrie componenta smt(in unele documentatii) este corect ? Link spre comentariu
godFather89 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 SMT - surface mount technologySMD - surface mount device Link spre comentariu
ASZ12 Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 ok!acum o schema cu componente electronice se numeste schema electrica sau electronica ??multumesc ! Link spre comentariu
25L91N11 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 THD-Through Hole DeviceTHT-Through Hole Technology (partea aceasta o gasesti sub mai multe forme si feluri de exprimare)."schema electrica sau electronica ??"Le gasesti in amandoua variantele (referinduse la schema unui circuit electronic dar si electric).Mai pe scurt se folosesc amandoua dupa placul celui care posteaza.Probabil in trecut se facea o separare, insa cred ca a ramas numai ptr. electronistii mai in varsta.In ziua de astazi foarte multe cuvinte si exprimari au dus chiar la revizuirea DEX. Poate colegii mai in varsta au o alta opinie. Link spre comentariu
icar Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Schema electrica: schema ce cuprinde componenete electrice, ex. schema instalatiei de iluminat a casei, cablajele electrice la automobil etcSchema electronica: schema ce cuprinde componente electonice, ex. schema amplificator, televizor, calculator, telefon etcSchema electrica si electronica: schema ce cuprinde amble componente, de ex. schema unui xerox, a unui scaner, ploter etc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum