Vizitator come Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Buna ziua sunt incepator si am facut acest proiect cu blinkie lights dar am o problema cand il conectez la baterie ledurile incep sa clipeasca din ce in ce mai tare,mai apoi ramanand aprinse...eu am mai pus un potentiomestru de 10k intre rez.de 4.7k si leduri ,iar tranz. sunt bc547c.As vrea sa stiu ce am gresit. Link spre comentariu
briobit Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 si daca nu pui o schema aici sau o legatura cu proiectul initial cine crezi ca o sa te ajute? (nu stie nimeni ce schema ai facut mai putin sa te ajute) Link spre comentariu
Vizitator come Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Imi pare rau o pusesem nu stiu ce sa intamplat de nu a aparut Link spre comentariu
M1Hai Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Conform valorilor din schema atasata ledurile clipesc cu o frecventa "mare" (aproximativ 3 Hz) si de aceea pare ca raman aprinse tot timpul. Incearca urmatoarele valori pentru R1,R2 = 47k , iar pentru C1, C2 = 22uF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum