Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Accident si polita asigurare UNIQA.

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor. Am avut un accident rutier in urma cu aproape 2 luni, din care eu sunt nevinovat, un prost nu ma vazut ca veneam cu motocicleta mea si a intors in fata mea, taindumi fata la nici 5m, aveam in jur de 40km/h si nu mam oprit, am intrat in el, partea din fata si lateralele sunt praf.Toata dauna este de 1800 lei, am incheiat intelegerea amiabila cu respectivul si am depus dosarul la firma de asigurari UNIQA, dupa 2 saptamani iam sunat si nu au gasit firma care sa le dea o factura proforma pe piese, leam facut eu rost de factura proforma si miau zis ca daor suma fara TVA pot sa mio dea in regie proprie, adica 1400 lei, am acceptat si am facut cererea de plata. Acesti bani urmau sa fie virati in cont in maxim 10 zile lucratoare cred eu, au trecut cele 10 zile, si au aparut motivele "nu stiu de ce nu au transferta bani", "sa gresit contul bancar", iar a treia oara numi mai raspunde la telefon, au trecut inca 10 zile de atunci si bani nu au aparut in cont.Iam reclamat ieri la OPC din BUCURESTI .Ce pot sa mai fac ca sa imi recuperez bani si ce demersuri trebuie sa parcurg.O zi buna tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

5

• hpavictor

2

• pinky

2

• iulidan2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Varianta cea mai comoda este cu reclamatie la OPC.Daca te dau banii afara din casa, ia-ti un avocat si da-i in judecata si poate ca dupa cativa ani de procese si bani dati pe avocati o sa-ti recuperezi banii. Asa ca parerea mea este sa ai incredere in OPC. Eventual poti sa mergi din nou la OPC si sa-i intrebi care este termenul de rezolvare al reclamatiei tale si atunci vei sti cand ti se va rezolva problema.

Link spre comentariu

Eu sunt din BRASOV, iar firma de asigurari este in BUCURESTI, asa ca eu am trimis un email la OPC din BUCURESTI, asa ca nu ma pot deplasa la ei, eventual sa ii sun sa stiu daca au preluat reclamatia.

Link spre comentariu

De ce sa trimiti email ???Nu exista OPC in Brasov? Evident era o intrebare retorica.Iei toate documentele care iti sustin reclamatia, te duci cu ele la OPC-ul cel mai apropiat si faci acolo o reclamatie la care primesti numar de inregistrare. Evident daca doresti sa-ti recuperezi banii.In caz ca nu stii ce inseamna OPC: Oficiul pentru Protectia Consumatorului. Tu esti consumatorul deci evident logic acela este un oficiu care are indatorirea sa te protejeze pe tine CONSUMATORULE.Cunoaste-ti obligatiile si mai ales drepturile daca nu vrei sa fii sclav.

Link spre comentariu

Am avut o problema asemanatoare cu o firma de piese, am sunat la brasov si mi sa zis sa trimit EMAIL la OPC din orasul in care firma de piese are sediul, am facut asa si am trimis o reclamatie scrisa la OPC din acel oras, iar in 24 ore mau sunat si mau informat de starea reclamatiei, iar dupa aceast telefon, am fost sunat ca sa rezolvat treaba, si asa a si fost, miam recuperat bani.Aici am procedat la fel, doar ca nu am mai sunat la OPC brasov ca sa ii reclam, insa daca nu primesc raspuns pe mail , o sa sunt la brasov sa vad exact cum trebuie sa procedez cu aceasta firma de asigurare.Asa ca nu ma considera ca nu stiu ce inseamna OPC, uite aici topicul respectiv viewtopic.php?f=14&t=67904&hilit=baterie+UPSO zi buna.P.S Catre moderatori..... chiar nu sa gasit un loc mai bun pentru acest topic?

Link spre comentariu

Mersi foarte mult :da :da Am facut reclamatie acuma, sper sa nu se ajunga la avocat sau procuror, deoarece eu sunt in ultima faza in care trebuie sa mi se vireze bani, cererea de plata sa acceptat, dar bani nu au ajuns in cont.

Link spre comentariu

Banuiesc ca stii deja : participantii la trafic se impart in doua categorii : soferii si motociclistii .La un simplu sondaj vei descoperi ca participantii la traficul rutier iubesc mai mult maidanezii si chiar firmele de asigurari decat pe motociclisti ...Oare de ce ?Nu spun ca tu nu esti victima , dar este cunoscut ca 4 roti sunt mai sigure decat 2 roti !Lasa-te ! Nu merita ...este viata ta in joc .

Link spre comentariu

Poate la un sondaj facut de vreo privata, caci NU pare normal ca un om sa iubeasca mai mult cainii decat oamenii, chiar daca oamenii folosesc doar 2 roti pentru a se deplasa.Mergand pe aceste principii, pare normal sa se interzica circulatia motocicletelor si bicicletelor.

Link spre comentariu

Adevarat...am vazut multi maidanezi adoptati de familii cu suflet,motociclisti nu prea :rade: .

Mergand pe aceste principii, pare normal sa se interzica circulatia motocicletelor si bicicletelor.

Nu prea e bine sa amesteci cele 2 categorii ...in timp ce biciclistii chiar daca se deplaseaza mai incet,isi cunosc limitele si nu sfideaza traficul,nu acelasi lucru il pot spune despre motociclisti,ba dimpotriva,pot spune mult mai multe,dar despre morti,numai de bine.
Link spre comentariu

Hmmmmm..........Sunt fan motociclist, numi plac 4 roti, ador 2 roti. Chiar daca stiu si sunt constient de risc.Una este sa mergi cu o motocicleta cu 200km/H ca ai de unde sa ii dai, si alta este sa te plimbi de drag cu una de 125cc (max 120km/h) sau cu un scuter. Imi plac plimbarile "in aer liber" sa ii zic asa.ON TOPIC.Am primit astazi bani de la asigurare.Aseara leam trimis un mail ca iam reclamat la CSA,cred ca au frica de asa ceva.Va mutlumesc pentru tot ajutorul acordat.Sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări