Vizitator me_gaton Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 Bunaziua.Am o mica intrebare.Am un radiocasetodon blaupunk cu iesire stereo de 2x10w,este f bun,in logan,si nu vreau sa investesc multi bani in audio sa zic asa.Ce vreau sa fac?vreau ca din cele doua iesiri sa pun doua difuzoare de medii-inalte si un subwoofer...eu ma pricep la a face incinte acustice,dar cu partea electronica stau mai prost :rolleyes: stiu ca era ceva de genul un amplificator auto de exemplu de 50w pot sa il bag o iesire din casetofon,de 10w,si nu se arde fiind intrarea mare,acuma nu stiu cum vin schemele astea,sau daca nu...sa pun 2 subwoofere,cate unul pe un canal,dar as vrea daca se poate sa pun un singur subwoofer pe amandoua canalele,ca daca il pun subwooferu pe un canal si inca un dif...scade puterea de la acel dif de medi-inalte si celalalt canal se va auzi mai tare...deci daca ma puteti ajuta..astept pareriVa multumesc,o seara placuta Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 Salut, interesanta problema mai ales ca ai ales sa nu investesti prea multi bani in muzica pe logan.Un pas ar fi sa atasezi un kit aplificator stereo de la adelaida de exemplu pentru a face casetofonul sa scoata pe patru canale.Nu e simplu de realizat , trebuie desfacut casul si luat semnal preamplificat de peterminalele finalului original.Partea cu 50w subwoofer mai ales daca vorbim de RMS (putere reala si nu varf) nu putem exclude statia audio auto deaici rezultand costuri care nu sunt de neglijat si investitii in kituri de cabluri de putere si semnal si nu cred ca vrei sa ajungi la acele sume...Parerea mea,cu bani putini ,nu prea ajungi departe si va trebui sa te rezumi la primul pas. Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 Salutrezolvarea este destul de simpla:de fiecare iesire (L,R) pui cate o rezistenta de cativa Kilo (celelalte 2 terminale ale rezistentelor se leaga intre ele) Semnalul se micsoreaza prin divizor rezistiv...Asta doar in cazul in care ampliful casetofonului nu este realizat "in punte"Mai ai nevoie de un filtru (pt ca vrei doar fregventele joase) si de ampliful pt subwoofer... :rock: BAFTA!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum