mely17 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Buna ziua, Am un incarcator de acumulatori Sony AC-V700 la care s-a dus sursa de alimentare care este compusa dintr-un tranzistor dublu MX0341B si cateva rez/condensatoare. Problema este ca nu am gasit nici service manualul incarcatorului si nici datasheetul tranzistorului dublu. Are cineva ceva informati despre tranzistor sau incarcator?Multumesc, Link spre comentariu
mely17 Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Nu sa mai intalnit nimieni cu acest tranzistor dublu?? Link spre comentariu
techs Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Salut ! Nu se gaseste datasheetul pentru acest tranzistor (cel putin eu nu l-am gasit). Este un tranzistor dublu NPN , gasesti o aplicatie cu el in modulul converter de la proiectorul SONY VPL-VW11HT RM-PJVW10 , daca vrei originalul probabil ca il vei gasi la firma Sony ,are Part Number 872904118 . http://elektrotanya.com/sony_vpl-vw11ht ... nload.html Succes ! Link spre comentariu
mely17 Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Multumesc pentru informati. Sper s-a gasesc o solutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum