winston Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Care e pozitia initiala a comutatorului:"stop" adica cum trebuie montat ?(vezi poza) Link spre comentariu
romica-b Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Montarea programatorului mecanic este conditionata de constructia aferenta acestuia.Cu alte cuvinte nu-l poti monta gresit,presupunand ca nu fortezi.De asemenea nu este conditionat de montarea in pozitia "zero".Deci,in concluzie,montarea corecta,fara fortari,este suficienta ptr. functionarea corecta a acestuia.Atentie la matricea (portiunea de cablaj alb,rotund) prezentata in poza de mai sus.Pa ia calca un "pieptene" metalic prin intermediul caruia se face decodificarea operatiunii care se executa.De asemenea acorda o atentie deosebita la montarea celor doua piese,albastra si verde.Cu atentie,nu ai cum sa gresesti. Link spre comentariu
winston Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Am rezolvat:rescris memoria eeprom Link spre comentariu
romica-b Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Nu cred ca ai rezolvat,dar poate gresesc. Link spre comentariu
pisic Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 winston tare-ti mai place sa rescrii Link spre comentariu
winston Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Da,e adevarat,fiindca altceva la capitolul masini de spalat nu cunosteam pana acum(parca acuma sunt ceva mai luminat..) -dar nevoia te invata in "vremurili" astea..Eu am practicat pana acum electronica industriala si radiocomunicatii cate ceva...dar acum m-am retras si practic electronica "aplecata" la casa de la Dragasani... Link spre comentariu
pisic Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Si eu am facut o chestie din-asta recent , schimb de flanse ... a mers bine , atat ca a trebuit sa polizez la jumatate piulitele Link spre comentariu
romica-b Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 De ce nu le-ai montat invers? Link spre comentariu
pisic Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Pai m-am gandit sa nu creez situatii periculoase , sa se infasoare hainele sa se rupa prin piulite ... Link spre comentariu
romica-b Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Pai eu,nu-ti vorbesc din auzite,ci numai dintr-o experienta indelungata.Mai rau este cum ai facut,piulitele stau in 2-3 filete.Nu sunt decat 5 pe o flansa si daca se desface una,la stoarcere tamburul va intra in trepidatii,iar de aici pana la rupere nu-i decat un pas.Daca se desface una.Sa speram ca nu se ajunge la asa ceva. Link spre comentariu
winston Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Memoria eeprom din masina de spalat whirlpool initiala si cea luata de pe diverse forumuri,cu mentiunea ca la mine nu functioneaza decat cu epromul ei si nu cu cel de pe forumuri(e2p)Poate cineva posteaza un fisier .hex corect pt. awt 5088/4Defectul masinii de spalat acum e ca nu incalzeste apa :am verificat rezistenta de incalzire si are aprox.26 ohmi-legaturile electrice pana la programator sunt bune.Executa toate programele dar cu intarziere de 1 ora,de parca ar fi pe un program de spalare rufe murdare(de aceea am rescris epromul si cum am spus nu vrea decat cu ce era inscris initial,al ei)Din nou "romica b" a avut dreptate cand a spus ca "nu cred ca ai rezolvat problema" Link spre comentariu
winston Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 In sfarsit s-a rezolvat:comutatorul cu lamela bimetal al usii era defect,nu se faceau contactele prin E10 si rezistenta electrica nu se incalzea. Link spre comentariu
winston Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Toate pozele anterioare care aratau pozitionarea componentelor in temporizatorul mecanic sunt cu erori de pozitionare a celor doua cleme:verde si albastra(vina imi apartine).Montarea corecta este aceasta: Epromuri pentru AWT 5088/4:unul e din masina mea de spalat si altul e luat de pe forumuri. Link spre comentariu
Vizitator teosf Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Buna ziua,Am o problema cu masina de spalat Wirlpool AWT 50884.I-a sarit cureaua. Am pus-o la loc dar degeaba...drept urmare m-am apucat sa o depanez...am demontat tamburul si am constatat ca flansa stanga de pe tambur(nu cea pe care e prinsa fulia) era rupta...Drept urmare am comandat set flanse tambur si rulmenti.Am inlocuit ambele flanse...insa nu am inlocuit rulmentii. Rulmentii par ok, i-am miscat in plan vertical, insa nu au joc.Toate bune si frumoase pana am ajuns sa pun tamburul cu flansele la loc... Exista o descentrare a tamburului..freaca in peretele dinspre fulie, in partea de jos... Am demontat din nou tamburul sa ma uit din nou daca axul flansei e perpendicular pe tambur...am rotit tamburul de mai multe ori pentru a vedea daca axul e perpendicular tot timpul pe tambur...asa e...Trebuie sa fie o problema cu planeitatea tamburului? curios, ca ar fi trebuit sa observ...sub flanse s-a adunat calcar..l-am dat jos...flansele s-au asezat cu diferenta destul de mica...dupa strangere pe tambur..cam 1-2 mm in unele locuri...Ce sa verific?Orice sfat este apreciat... Buna ziua, Am verificat si suportii pentru rulmenti..i-am dat jos si i-am pus pe masa(suprafata perfect plana)..suprafetele de contact dinspre suport rulment si tambur..sunt perfect plane.. Link spre comentariu
armand Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 (editat) Cum pot pune din nou imaginile de la Postimage ???...am incercat dar nu mi-a reusit.... Toate pozele anterioare care aratau pozitionarea componentelor in temporizatorul mecanic sunt cu erori de pozitionare a celor doua cleme:verde si albastra(vina imi apartine).Montarea corecta este aceasta: Epromuri pentru AWT 5088/4:unul e din masina mea de spalat si altul e luat de pe forumuri. Editat Iunie 2, 2016 de armand Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum