Vizitator Tonny16 Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Salutare >< as dori si eu daca aveti o schema pt un efect de chitara , trebuie sa mentionez ca nu sunt un expert in electronica deci...va rog daca avenit o schema cat mai simpla , mai mult ca sigur daca e una cat cea a unui televizor nu o sa imi reuseaca :( Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
overdrive Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Ce tip de efect?Distors sau chorus? Link spre comentariu
Vizitator Tonny16 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 de preferat Distors Link spre comentariu
overdrive Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Asta este foarte bun pentru inceput. Link spre comentariu
Vizitator Tonny16 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Mulumesc mult >< acum ma apuc de el Link spre comentariu
Vizitator Tonny16 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 am tot cautat dar in ploiesti nu se gaseste circuitul acela integrat , nici la comanda nu am gasit :| , am cautat alta schema , sper sa fie buna , am gasit ceva piese din ea , inclusiv circuitul inegrat : Link spre comentariu
retrosong Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 ala poti s-al inlocuiesti cu ne 5532 sau cu alt operational dublu Link spre comentariu
overdrive Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Daca ajungi prin Buc iti dau eu integrate de alea sa ai pe ce sa experimentezi. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Mai poti experimenta si alte scheme...dupa ce capeti experienta suficienta . Link spre comentariu
Vizitator Tonny16 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Multumes de scheme , daca nu o sa reusesc sa o fac pe aia o sa trec la ale tale :P si overdrive multumesc de oferta dar nu cred ca o sa dau pe acolo prea devreme :P anul asta nu am fost la bucuresti deloc :| Link spre comentariu
miron1947 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 O schema simpla cu tranzistori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum