Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer AUDI A6

Vizitator marcello

Postări Recomandate

Vizitator marcello

AUDI A6 2004 SUB SUBWOOFER AMPLIFIER 4B9 035 382 ma intereseaza dak stie cineva care sunt legaturile,mentionez k vreau sa-l adaptez la o alta masina

post-49757-139829468293_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator marcello

chiar nu stie nimeni....?am incercat sa-l leg astazi dar imi mai raman o gramada de fire.alta problema;daca il pun pe iesirea rca de la casetofon nu-mi scoate mare lucru il acopera boxele de 10cm ale masiniidar daca il pun de la o iesire amplificata scoate super,mentionez k are si amplificator imcorporat.poate i-mi da cineva niste sfaturi.multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator marcello

sunt 2 tda7376 si daca se vd bine sa-mi spuneti cum trebuie facute legaturile.eu am legat rosu si galben la +,negru la -, albastru si violet la iesirea de semnal de la casetofon+, ce sunt celelalte fire...?multumesc!

post-49757-139829469015_thumb.jpg

post-49757-13982946903_thumb.jpg

post-49757-139829469042_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marcello

multumesc!si dak as vrea sa-i fac alta incinta pentru ca aia are o forma ciudata si nu mi se incadreaza bine,aia originala are 10 litri,daca fac una tot de 10 litri dar alta forma nu pierd din calitate?multumesc ink o data.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări