Vizitator marcello Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 AUDI A6 2004 SUB SUBWOOFER AMPLIFIER 4B9 035 382 ma intereseaza dak stie cineva care sunt legaturile,mentionez k vreau sa-l adaptez la o alta masina Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 chiar nu stie nimeni....?am incercat sa-l leg astazi dar imi mai raman o gramada de fire.alta problema;daca il pun pe iesirea rca de la casetofon nu-mi scoate mare lucru il acopera boxele de 10cm ale masiniidar daca il pun de la o iesire amplificata scoate super,mentionez k are si amplificator imcorporat.poate i-mi da cineva niste sfaturi.multumesc. Link spre comentariu
liviu Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Fa o poza in interiorul cutiei sa vedem ce circuit e acolo ( cred ca e un tda 1562). Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 sunt 2 tda7376 si daca se vd bine sa-mi spuneti cum trebuie facute legaturile.eu am legat rosu si galben la +,negru la -, albastru si violet la iesirea de semnal de la casetofon+, ce sunt celelalte fire...?multumesc! Link spre comentariu
liviu Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Am gasit pe un forum strain conexiunile (vezi ultima postare) . Inainte sa faci legaturile , verifica cu aparatul masa amplifului si vezi daca corespunde. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1 ... l#10731764 Link spre comentariu
Vizitator marcello Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 multumesc!si dak as vrea sa-i fac alta incinta pentru ca aia are o forma ciudata si nu mi se incadreaza bine,aia originala are 10 litri,daca fac una tot de 10 litri dar alta forma nu pierd din calitate?multumesc ink o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum