Vizitator Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Salutare, Am nevoie de un electronist, care sa-mi repare o automatizare de poarta, identica cu cea din imagine; Este un client al meu, si vreau sa-l ajut in problema asta. Problema e urmatoarea: Motorul functioneaza perfect, deschid/inchid/deschid, si la un moment dat nu mai vrea. In momentul ala motorul nu primeste tensiune. Vreau un om care sa rezolve treaba sigur, elegant, garantat, si sa-si primeasca banii... Cine ma poate ajuta, sa-mi lase telefonul in mp. Multumesc anticipat, Vali Radu P.S. Din umila mea experienta, placa nu e mare branza... cred ca ar trebui sa fie simplu. Repet, cred... Link spre comentariu
Vizitator sorin2005 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 S-a rezolvat problema ? Link spre comentariu
Vizitator Dulgherul Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Salut! cu rezolvarea nu te pot ajuta pt ca sunt din sb,dar iti pot da cateva sfaturi.1 placa primeste comanda de la telecomanda?de la cheie?cand dai comanda se aude vreun tacanit pe placa?2 iti recomand dee asemenea sa verifici fotocelulele sa nu fie murdare pe capac{eu pe cand lucram la asa ceva am avut o deplasare la valcea pt un service cu simptom asemanator si toata problema era un paianjen care sia tesut o panza exact in fanta de la fotocelule,e drept alt model dar intelegi ideea}3 verifica bateriile telecommenzii.Poate te ajuta.O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum