dem3ntor Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 si eu care vroiam sa schimb S30B cu ceva de genul asta... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Pioneer CS-7070, Boxe de podea - pereche Cumpara acum!, 1.069 Lei (TVA inclus) Informatii produs Producator : Pioneer Pioneer CS-7070 Boxa Floorstanding cu 3 cai Diametru woofer: 25cm Putere RMS: 190W Impedanta: 8 ohmi Raspuns in frecventa: 35Hz - 20KHz Ecranate magnetic Tip incinta: bassreflex Diametru difuzor medii: 7.7cm Diametru tweeter: 6.6cm Sensibilitate: 90dB Culoare disponibila: darkwood Dimensiuni: 334 x 695 x 273mm Greutate: 10.5Kg Pret per pereche Greutate expediere 24.0 Kg =============================== Boxele acestea sunt fenomenale, nici nu am visat la asa ceva, impedanta 8 Ohmi, Putere mare 190w rms bass 25 CM. m-au scos din minti.. si costa doar 1.069 Lei (TVA inclus).. Ceva Feedback de pe net: mi le-am cumparat, fac pereche buna cu statia acelasi model din magazin care are iesire si de subwoofer, claritate f buna, inalte si medii foarte bune..bass-ul e modest dar se rezolva problema cu un subwoofer ;) in magazin nu prea poti aprecia calitatea ca intr-un spatiu inchis FOARTE BUNE, IMI PLACE ASPECTUL LOR, CULOAREA.SI SE AUD FOARTE BINE. LE-AM AUZIT IN MAGAZIN. AU FIDELITATE FOARTE BUNA. Ma duc fuga la magazin sa le cumpar Asta e din categoria multi vad, putini pricep ! Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Maxente dixit:Asta e din categoria multi vad, putini pricep !Adevarul este ca nu prea e de priceput decat un singur lucru: atata dai, jumate face, de un sfert merge!!!!La ce sa te astepti de la ceva care costa 2 sute si ceva de euro, cand, tot incinte, ajung la sute de mii de euro!!!!! Daca pentru romani, 1.000 de lei inseamna un efort financiar de cele mai multe ori, 2 sute de euro nu reprezinta NIMIC serios in domeniul incintelor, cand un difuzor cat de cat serios costa aceasta suma!Si fiti fara grija: si la 2.000 lei si la 10.000 tot niste chinezisme veti achizitiona! Stiu, fiecare va avea pretentia ca a dat o caruta de bani, dar adevarul este ca nu a reusit decat sa ia niste chinezisme mai ferchezuite!!!!!! Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Maxente dixit: Asta e din categoria multi vad, putini pricep ! Adevarul este ca nu prea e de priceput decat un singur lucru: atata dai, jumate face, de un sfert merge!!!! La ce sa te astepti de la ceva care costa 2 sute si ceva de euro, cand, tot incinte, ajung la sute de mii de euro!!!!! Daca pentru romani, 1.000 de lei inseamna un efort financiar de cele mai multe ori, 2 sute de euro nu reprezinta NIMIC serios in domeniul incintelor, cand un difuzor cat de cat serios costa aceasta suma! Si fiti fara grija: si la 2.000 lei si la 10.000 tot niste chinezisme veti achizitiona! Stiu, fiecare va avea pretentia ca a dat o caruta de bani, dar adevarul este ca nu a reusit decat sa ia niste chinezisme mai ferchezuite!!!!!! Pai ma simt nevoit sa fac o comparatie intre acele chinezisme pe nume Pioneer si chinezismele mele Cerwin Vega (ma rog, ale mele sunt facute in Indonezia), sunt tot pe 3 cai cu bas de 25cm, am dat pe ele 1400 de lei (700 bucata) , materialul din care este facuta boxa are grosimea de 1,9cm vad ca au si un filtru singura diferenta e ca sunt bas reflex Nu te supara domnule VTP dar pentru o diferenta de 400 de lei mie mi se pare ca distanta intre cele doua boxe e de la cer la pamant, ambele fiind din aceeasi categorie de boxe ieftine facute in China pentru tot poporu' , stiu, stiu o sa zica lumea ca cerwin vega e lada cu difuzoare asa cum s-a mai afirmat pe aici si nu stiu daca mai conteaza ca americanii aia au o experienta de mai bine de 50 de ani Descriere boxa de podea cu 3 cai Putere dinamica 200 W Sensibilitate (2,83V/1 m) 90dB Difuzoare 6 1/2" Midrange with Fiber Impregnated Cone 1" Soft Dome Tweeter with Ferro Fluid 10" Cast Frame High Excursion Woofer Dimensiuni 83.8 x 31 x 27..9 cm Greutate 21.78 kg Alte caracteristici Proprietary Mid and High Frequency Waveguide Fuse Protection Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 @ maxente diferenta de bani intre cele doua boxe de mai sus, Pioneer si Cerwin Vega se poate observa in primul rand in> - cutii de MDF la CV vs pal la Pioneer - cadru sanatos de dur-aluminiu si magnet sanatos la CV vs "chestia" aia de la Pioneer care vrea sa fie woofer - un filtru modest, cu ceva conzi din polipropilena probabil pe inalte la CV vs 2 condensatori???? la Pioneer Acele Cerwin Vega sunt considerate de unii lazi cu difuzoare comparandu-le cu boxe din alte clase, insa pentru gama lor si eu le consider best-buy la raport pret/calitate. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Nu va fortati: ambele se incadreaza la "lazi cu difuzoare", chiar daca pentru unii au raport pret/"calitate" mai bun!Nu are rost sa discut in contradictoriu, dar tot ce e in plus la una sau cealalta, la aceasta categorie de pret este doar un plus aparent si comic. Din toata gama REFERENCE de la CV, nu am gasit o singura pereche care sa sune decent. Ca unii sunt impresionati de un condensator de 2 centzi (in plus) sau de o sarma mai groasa, etc., ele raman tot ceea ce sunt!In plus, si daca le comparati cu o incinta de 2-3.000 euro perechea, s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca tot CV e mai buna!Sa aveti in vedere si urmatoarele aspecte: daca la un cost de 2-300 euro/pereche, incepeti sa scadeti:- taxele vamale ( non EU );- costuri transport (min 10% )- TVA;- cheltuieli distributie si stocare pana la vanzare (min 60% sau mai mult )- adaosul comercial al retailerului ( intre 50% si 300%);- profitul producatorului ( circa 5% )o sa observati ca respectivele costa, la poarta fabricii, o suma derizorie, de cateva zeci de euro, sa zicem 50 de euro! Ce pretentii puteti avea la calitatea incintelor ??? Cu cat aveti mai multe repere, cu atat calitatea lor e mai slaba!!!In general, lucrurile sunt un pic mai subtile decat comparatiile din topic. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Cerwin Vega sunt foarete bine pt manele, va garantez eu asta !Deci manelistilor, Cerwin Vega sa va cumparati ! Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Cerwin Vega sunt foarete bine pt manele, va garantez eu asta !Deci manelistilor, Cerwin Vega sa va cumparati !Calmeaza-te, ia-ti pastilele de cap si mai intoarce o pagina din gramatica limbii romane, apoi mai vorbim Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Nenea Gigi Cerwinschi era nascut la Iasi , cumva ruda cu MRU...a emigrat in SUA in 1949 , ca aici era comunism...A avut aceasta sansa , pentru ca a scapat de deportarea in lagarele de concentrare...asa ca ai niste boxe jidano-chinezesti , adica CV .Daca chiar doriti boxe , vedeti la aceasta sectiune a forumului celebrele Pioneer TAD R1 viewtopic.php?f=4&t=130083 . Fabricate probabil tot in China... Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 ... mai intoarce o pagina din gramatica limbii romane ...Ti se pare ca ar avea mai mult de o pagina cartea lui ion ? Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Trebuie sa ne revenim cu picioarele pe pamant.Sunt oameni care vor sa asculte mp3 de pe PC sau radio de pe net.Din cand in cand mai dau si un mic chef cu bass manelistic.Fiecare incinta are targetul ei pe piata.Cati oameni au incinte de mai mult de 1000 euro.Ca boxele scumpe suna bine e discutabil.Asculate de pe PC cu Mp3 de 96-128k vor suna mediocru si incintele scumpe. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Trebuie sa ne revenim cu picioarele pe pamant.Sunt oameni care vor sa asculte mp3 de pe PC sau radio de pe net.Din cand in cand mai dau si un mic chef cu bass manelistic.Fiecare incinta are targetul ei pe piata.Cati oameni au incinte de mai mult de 1000 euro.Ca boxele scumpe suna bine e discutabil.Asculate de pe PC cu Mp3 de 96-128k vor suna mediocru si incintele scumpe.Ai perfecta dreptate!Conditiile economice din RRomanika limiteaza optiunile melomanilor la surse de Doamne ajuta, amplificatoare ieftine sau SH si incinte pe masura. Am putea taxa acid pe aceia care au un sistem din adunatura de SH si marfa de hipermarket DOAR DACA aici, veniturile ar permite oricui un sistem decent si acesta nu s-ar conforma.Incintele scumpe in mod sigur au alte calitati fata de cele ieftine. Cat de bine sau rau suna este o problema de gust, si, multitudinea gusturilor face posibila alegerea din sute de mii de oferte! Rau este cand cererea este limitata de posibilitatile financiare! Link spre comentariu
ex.escu Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 In principiu se pot imbunatati astfel:1.Incinta se rigidizeaza cu o pereche de baghete din lemn,fixate in cruce deasupra difuzorului de joase-se rigidizeaza peretii fata-spate si lateralele.Se elimina materialul fonoabsorbant original. Se lipeste pe peretii interiori cu aracet pasla sintetica densa ,de 5-8 mm grosime;peste aceasta se aplica materialul fonoabsorbant gen "minet' de 30-40mm grosime.Se confectioneaza garnituri de cauciuc pentru izolarea difuzoarelor ;daca spatiul pana la panoul de protectie permite se poate incerca confectionarea de flanse pentru a incerca plasarea difuzoarelor de medii si joase pe "zero delay plane".2.Se poate intercala un filtru de ordinul 1,asemanator cu cel folosit la incintele Advantech,Unitra suplimentat cu circuit Z=ct la joase sau mai bun functie de posibilitatile posesorului.E loc pentru experimente(posibil reusite). Link spre comentariu
Bloodmist Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Da,bassul e modest daca le pui in mijlocul camerei. conteaza enorm unde le pui preferabil aproape de coltul camerei dar dealtfel si producatorul iti zice asta."magnetelul" pare cu neodim asta ar explica marimea.Daca apropii surubelnita de el n-o mai iei inapoi decat indoita Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 la pretul asta neodimiu,de unde atatacondensatorii aia au ~2uf si respectiv 1uf,deci nici vorba de 3 caieste mai degraba o 'banda larga' cu 2 jucarele pt tz tz. Naiba stie cum se acopera gama de mediidupa calculele lui VTP,mi se par prea scumpe pt ce se primeste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum