Vizitator izzy Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 salut!!imi poate spune cineva pt 2 boxe Pioneer cs-7070 de 190W pe 8 ohm fiecare ar fi recomandat un amplificator Pioneer A-77X?se pare ca ar dezvolta o putere de 137w(8ohm),225(4ohm),295w(2ohm)...credeti k ar fi indicat sa achizitionez asa ceva?cam cat ar trebui sa platesc pt un astfel de amplificator(second)?astept raspunsuri sau eventuale alte recomandari pt aceste boxe!!mersi Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 cutiile alea sunt niste tentative de boxe care la 190w le sar capacele(maximum power ???)un amplificator de 70-100w in 8 ohmi s-ar putea sa fie deja prea multeu iti recomand sa cauti niste boxe seriose cu speciificatii si componente mai adecvate si sa lasi watii la urma Link spre comentariu
zal Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Legat de Pioneer A-77X, e un model binişor construit, bun ptr 8 Ohmi, dar nu trebuie forţat cu sarcini de 4 Ohmi. 2 Ohmi e poveste, reclamă ptr copii. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 @CBI Poate ca omul vrea sa asculte salam, guta. Pe boxele Pioneer cs-7070 se aude foarte bine. Eu unu iasi recomanda Pioneer Seria 4....a-401 a-402 a-445 a-449 etc, se gaseste la sh cu 250-300 lei. Link spre comentariu
Vizitator izzy Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Super tare!!ok nustiu sigur daca se aud tare dar oricum se aud bine!!nu nu sunt chiar de aruncat.eu intrebam doar pt a gasi un ampf.corect,nu vreau sa imi skimb boxele.si care ar fi acele boxe serioase CBI??multumesc oricum!!a si Armin Van Buren suna bine:)) Link spre comentariu
Luca Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 @izzyBoxele trebuie sa iti placa tine nu la alti, gusturile nu se discuta, Acum amplificator iti mei trebuie si muzica la maxim. Link spre comentariu
Bloodmist Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 vad cã s-au ieftinit mult aceste boxe pioneer de cand au apãrut... problema e cã acum se fabricã în china ca toate pocnitorile si sincer as fi curios dacã s-au pãstrat principiile pioneer de vreun fel. am vãzut o pozã cu una desfãcutã iar wooferul pare cam firav.de asemenea nu au material fonoabsorbant decât pe 2/3 din peretele din spate. sâ nu uitãm wooferul nu are crossover!?! oare el nu va polua sunetul încercând sã reproducâ si medii? dar mai important, dacã cineva detine acestea de o productie mai decentã decât china poate ne lãmureste si pe noi necunoscãtorii. oricum, marti le voi primi si le voi pedepsi dar cu doar 60w pe canal presupun cã nu e problemã : ) Link spre comentariu
Bloodmist Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Sper sa nu ma cricifice careva pt postare consecutiva Astazi am facut prima data cunostinta cu cele boxe mentionate in titlu. Chiar se aud bine laudatele Pioneer, chiar daca sunt facute in China. Cred ca mai presus de orice acuratetea difuzoarelor si sensibilitatea merita banii, cat despre incinta in sine... plusuri si minusuri. Volumul incintei e mare si bine asamblata, insa n-ar fi stricat ceva mai mult material fonoabsorbant in interior. Exista ocazii (rare ce-i drept) in care efectul "de butoi" isi face simtita prezenta. Chinezul tot chinez...dar sa fim multumiti ca nu a facut deloc rabat in ce priveste difuzoarele. Partea buna e ca wooferul de o marime respectabila se poate usor demonta permitand accesul la interior. Dar mai mult nu zic pt ca inca sunt noi si inca nu s-au "acomodat" cu functionarea Nu stiu ce sa cred despre teoria asta dar am sa observ in timp. Link spre comentariu
emola Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 ... cat despre incinta in sine... plusuri si minusuri.Ce grosime au peretii incintei ? Media este incapsulata sau are compartiment separat ? O poza sau o descriere a filtrului ? Multumesc ! Link spre comentariu
Bloodmist Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Peretii laterali si de deasupra nu pot sti exact cat au pt ca nu stiu daca sunt imbinate cu ei fata si spatele simplu sau mai sunt sculptate marginile interioare insa fata are grosime vreo 1,2cm si pare placa aglomerata de lemn dar mai densa. Media nu are incinta separata pt ca este inchisa in spate la fel ca si tweeterul. Filtru propriu-zis nu exista, doar cate un condensator electrolitic pe medie si inalta. Diful de bass se limiteaza in mod natural in frecventa si o face foarte elegant fara "varfuri" enervante in raspuns cum fac cam toate difurile (mai ieftine ce-i drept) care mi-au trecut prin mana. Fotografie nu am dar exista deja urmatoarea: Ce nu inteleg eu, de unde are acel difuzor cursa atat de mare dat fiind aspectul "firav" Oricum, la prima vedere trebuie sa recunoastem ca pare ieftineala chinezeasca dar nu este decat partial - adica in sensul ca sunt fabricate in China. Comportamentul lasa impresia ca este o incinta calculata "ca la carte", la care adaugam bineinteles si difuzoarele Pioneer, si desi cu siguranta economie s-a facut cat se poate ca na... traim vremuri de restriste "vocea" lor e mai mult decat multumitoare. Chiar nu mai am nevoie sa folosesc corectie de ton de nici un fel. Poate suna ca o reclama dar nu e. De fapt cred oricum ca pretul e cam exagerat dar pe de alta parte in gama asta de pret majoritatea alegerilor ar fi inferioare ca si rezultat. As fi fost tentat sa gasesc ceva mult mai ieftin la mana a doua numai ca nu pot sa am incredere. E mult prea "impamantenita" practica rebobinarii (la standarde indoielnice) difuzoarelor apoi vanzarea. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Pfoaaa, ce magnetuţ are difu' ala de bas !!! Zici ca e de jucarie Pana la urma daca tie iti plac cum se aud, asta conteaza Link spre comentariu
oaki Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Recunosc ca "imaginatia" mea nu se poate ridica la nivelul producatorului.Afirmatia: As fi fost tentat sa gasesc ceva mult mai ieftin la mana a doua numai ca nu pot sa am incredere. E mult prea "impamantenita" practica rebobinarii (la standarde indoielnice) difuzoarelor apoi vanzarea.este subiectiva si tind sa cred ca sh-ul va fi urmatorul pas, dar pana atunci bucura-te de noua achizitie. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Bloodmist, dacă tot le-ai desfăcut, decupează din folie subţire ce se pune sub parchet cîte o ''şaibă'' la fiecare dif, ptr etanşare. Vei simţi efectul imediat. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Pioneer CS-7070, Boxe de podea - pereche Cumpara acum!, 1.069 Lei (TVA inclus) Informatii produs Producator : Pioneer Pioneer CS-7070 Boxa Floorstanding cu 3 cai Diametru woofer: 25cm Putere RMS: 190W Impedanta: 8 ohmi Raspuns in frecventa: 35Hz - 20KHz Ecranate magnetic Tip incinta: bassreflex Diametru difuzor medii: 7.7cm Diametru tweeter: 6.6cm Sensibilitate: 90dB Culoare disponibila: darkwood Dimensiuni: 334 x 695 x 273mm Greutate: 10.5Kg Pret per pereche Greutate expediere 24.0 Kg =============================== Boxele acestea sunt fenomenale, nici nu am visat la asa ceva, impedanta 8 Ohmi, Putere mare 190w rms bass 25 CM. m-au scos din minti.. si costa doar 1.069 Lei (TVA inclus).. Ceva Feedback de pe net: mi le-am cumparat, fac pereche buna cu statia acelasi model din magazin care are iesire si de subwoofer, claritate f buna, inalte si medii foarte bune..bass-ul e modest dar se rezolva problema cu un subwoofer ;) in magazin nu prea poti aprecia calitatea ca intr-un spatiu inchis FOARTE BUNE, IMI PLACE ASPECTUL LOR, CULOAREA. SI SE AUD FOARTE BINE. LE-AM AUZIT IN MAGAZIN. AU FIDELITATE FOARTE BUNA. Ma duc fuga la magazin sa le cumpar Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 In aceeasi categorie cu toate pocnitorile din ziua de azi,Dar evident pretul e pe masura ca doar sunt de firma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum