Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere statie auto

Vizitator madcow

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

4

Top autori în acest subiect

Pai eu am spus ca teoretic va scoate 150W pe 4 ohmi.Cand conectezi doua amplifuri identice in punte puterea se va dubla si nu numai datorita conectarii in punte; odata cu conectarea in punte sarcina totala ( de 4 ohmi in cazul tau) se va imparti la cale doua amplifuri in mod egal adica cate 2 ohmi fiecare de aceea calcul puterii in punte pe 4 ohmi nu este insumarea puterii fiecarui amplif pe 4 ohmi ci pe 2 ohmiNu stiu daca ai inteles dar o Ok cu boxele pe 4ohmi daca pui statia in punte.

Link spre comentariu
Vizitator madcow

nu prea am inteles explicatia dar am priceput concluzia :lol: puterea aia maxima pe care o dau ei e la 2 ohm. mai am o intrebare: care va fi diferenta (ca si putere) daca statia e pe 2 si diff-uile pe 4? se va auzi mai tare sau mai incet? este posibil sa se arda ceva? nu se supraincalzeste statia sau diff-urile? (eu nu ma pricep, asa ca sorry daca am spus vreo aberatie)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări