serban279 Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Va salut! Daca aveti idei m-as bucura...De cateva luni PC-ul unui amic se restarteaza cand este solicitat prea tare pe net. Un exemplu clar pe Youtube cand deschizi repede imagini,clipuri, filme, muti cursorul, deci totul foarte repede sa se intample, se restarteaza.Ceva il suprasolicita dar... Mai nou cineva i l-a setat sa se blocheze cand apare problema. Acum se blocheaza imaginea uneori sunetul merge, dar ingheta orice alta comanda, mouse-ul.Totul in cateva minute.Solutia este alt/ctrl/del pentru deblocare/restartare.Mentionez ca daca nu este fortat functioneaza normal. Pe mess, pe mail nu face probleme.Va dau cateva detalii nu stiu acum prea multe dar le am curand:- Placa de baza Asrock model din 2011,video integrat- Procesor Intel core 2 duo...- SO-Windows 7, 32 biti, sp1- sursa de 600W-net Romtelecom clicknetSe pare ca ca fost reinstalat SO de mai multe ori si tot asa face,dar nu SO fresh, ci dupa imagine.Multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Tind sa cred ca ai ceva probleme cu placa video, incearca sa vezi ce face daca vizionezi filme, un HD eventual.Ar trebui sa incerci sa pui o placa video dedicata. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Va salut ! Daca se poate sa ne spuneti si noua cam cum stati cu temperaturile pc-ului dvs,pentru ca s-ar putea sa se incalzeasca prea tare placa video sau procesorul si daia sa se blocheze pc-ul. Asteptam !! Link spre comentariu
serban279 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Procesorul avea temperatura in jurul valorii de 50 de grade, usoare variatii. Placa video nu stiu cum verific. Apropo, am uitat sa spun ca am incercat cu o placa PCI-E Nvidia,a mea personala,si nu o vede PC-ul.Am conectat monitorul si nu vede nimic. Ar trebui, din cate stiu sa o vada automat, o anuleaza pe cea integrata.Nu am avut la indemana un film HD dar am incercat cu cel al SO,wildlife, cel din folderul sample video,l-am fortat in toate variantele cu media player-ul dar nu s-a blocat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Da asa trebuia,dar uite ca nu vrea sa o vada automat,modelul placi video o stiti sau modelul placi de baza daca o stiti ????Asteptam !! Link spre comentariu
serban279 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 GF 8400GS-placa video PCI-E, la mine a functionat din prima cu placa de baza Gygabite.Modelul placii de baza nu il stiu acum ci doar ca este Asrock, scuze, nu mi-a trecut prin cap ca ajung pe forum, il voi avea curand daca trebuie neaparat. Avea o optiune in bios pentru selectarea placii video(on board, PCI, PCI-E) dar am preferat sa nu incerc, nu mi s-a parut normal sa nu o vada automat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Eu cred ca placa video a dvs nu este pc-i este pc-i express,daca este asa eu asi zice sa intrati in bios si sa vedeti daca nu cumva aveti vreo setare la placa video cum ar fi sa setati de pe pc-i pe pc-i express.Succes !!! Link spre comentariu
serban279 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Placa video este cum am spus Pci express.Dupa cum spuneti dumneavoastra ar trebui sa deschid monitorul cu placa video integrata, altfel nu vad biosul, selectez optiunea PCI express si apoi inchid si conectez monitorul pe cealalta.Mi-e teama ca daca nu va functiona nici asa, cand voi schimba la placa integrata, sa nu o mai vada pe aceasta din cauza schimbarii din bios.Sa presupunem ca nu va mai face probleme cu placa cea noua, concluzia ar fi ca placa video integrata e buba, deci placa de baza. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Daca nu merge nici asa nu este nici o problema grava,adica puteti sa-l scoateti pc-ul din priza,iar pe urma ii scoateti bateria de la bios cea de 3 v si il lasati asa pc-ul vreo 2-3 min......iar pe urma i-o bagati din nou bateria si este ca nou,adica se reseteaza biosul asa cum a fost din magazin si va merge iar pe placa video cea de pe placa de baza. Daca imi spuneati modelul placi de baza a dvs,asa ma uitam eu pe manualul placi de baza si va spuneam mai multe,dar asa nu prea pot sa va zis asa de multe pentru ca difera de la o placa de baza la alta placa de baza. Succes ! Link spre comentariu
serban279 Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Multumesc mult, va voi raspunde dupa ce incerc varianta propusa de dvs. nu cred ca azi dar curand.Credeti ca este exclusa posibilitatea vreunui virus sau reinstalarea SO? Trebuie sa iau in calcul si variantele astea. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Eu unul nu prea cred ca este vb nici de virus si nici de wind....... Mai intai faceti ce v-am spus noi mai sus, iar pe urma mai vedem ce mai este nou,adica daca sa rezolvat prob.....sau persista prob......tot asa..... Daca tot nu merge sa reveniti si cu mai multe date despre placa de baza a dvs,okkkk????Asteptam vesti cat se poate de bune !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum