son Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Buna dimineata, am o placa de la aceasta masina de spalat (pe placa scrie LT-C126 )si am 3 rezistori arsi pe care asi vrea sa-i schimb dar nu stiu valorile......atasez o foto (facuta cu telefonul...imi cer scuze ptr. calitate ) ,rezistori se gasesc intre procesor si ic ULN2003A (deasupra lui ) ...multumesc anticipat.... o zi buna tuturor. Link spre comentariu
romica-b Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 -rezistenta de jos (cea mai apropiata de ULN)-1kohm,-urmatoarea -5,6kohm,-cea din stanga(perpendiculara pe ULN)-5,6kohmBafta! Link spre comentariu
son Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 multumesc mult.....o zi buna. Link spre comentariu
romica-b Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 ai rezolvat-o ?... Link spre comentariu
son Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Buna seara scuze ptr. intarziere...am dat placa la proprietar s-o monteze si a venit cu ea a doua zi zicand ca a mers altfel dar putin (nu stiu sigur ) si mi-a adus-o cu aceleasi rezistente arse din nou...fiindca n-am o schema verific placa poate gasesc ceva.. Link spre comentariu
romica-b Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Evident,trebuia sa cauti cauza arderii rezistentelor,care probabil se afla in afara placii. Link spre comentariu
son Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Asa este dar eu nu ma bag la masini de spalat omu mi-a adus numai placa s-o verific... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum