Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde găsesc nişte lecţii bune despre reţele?

Vizitator

Postări Recomandate

Ştie cineva un tutorial, sau măcar un rezumat, cât mai cuprinzător despre reţele de calculatoare?Am nevoie de ceva de calitate, de preferat de pe la vreo universitate, dar să fie în limita a 50-100 de pagini. Mă interesează doar partea teoretică, cu noţiunile şi conceptele de bază.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebim

3

• mastodontu

2

• godFather89

1

• worker

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Cica tipurile de retele ar fi astea :

Posted Image

Reteaua asta a mea de ce tip o fi ?

Posted Image

Dle care ai intrebat despre a invata retele, adica concepte, iti recomand o carte veche si buna e scrisa de Tanenbaum. caut-o si nu vei regreta.

In afara de asta, daca vrei si parte de semnalizari adica pur teoretice nu vrajeala de CCNA cauta in cursurile de Electronica si Telecomunicatii anul 3 si 4.

Stima!

SM

Link spre comentariu

Cica tipurile de retele ar fi astea :

Posted Image

Reteaua asta a mea de ce tip o fi ?

Posted Image

Dle care ai intrebat despre a invata retele, adica concepte, iti recomand o carte veche si buna e scrisa de Tanenbaum. caut-o si nu vei regreta.

In afara de asta, daca vrei si parte de semnalizari/algoritmii din protocoalele de inceputuri adica pur teoretice nu vrajeala de CCNA cauta in cursurile de Electronica si Telecomunicatii anul 3 si 4.

Stima!

SM

Ah, si reteaua ta e cea de bloc/cartier adica un mix intre stea si magistrala. Ai face bine sa pui un spanning tree si sa o inchizi ca inel.

Stima!

SM

Link spre comentariu

Spanning Tree-ul unde il pun practic ? Si ce este ? Stiu ce face dar nu stiu ce este.

da-mi un mail pe vioebi @ yahoo. com si iti explic.se activeaza pe fiecare switch cu management si lucreaza singur fara sa il mai tunezi tu.stima!SM
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări