dj cosmin Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 deci sa incep asa. am o problema la masina de fum. inainte de o cumatrie o probez... merge. o opresc si pun in cutie....ajung la cumatrie hopa nu merge... o zgaltai putin se incalzeste cateva secunde.. apoi se opreste iar. am verificat cu multimetrul si am curent pana la integratul care comanda rezistenta. se poate ca un integrat sa nu mearga tot timpul? adica la zgaltaieli mai clipeste ledul care indica ca se incalzeste. mentionez ca nu sunt contacte imperfecte sau altedeastea.... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Eu am gasit doar un tip de integrat care era defect si sensibil la lovituri.Ce integrat este acolo? desi dupa mine tot ceva lipituri sau traseu este defect. Link spre comentariu
dj cosmin Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 eu cred ca sigur e dus integratul. am pus creionul de tensiune pe rezistenta si am faza pe ambele capete. si mam dus la integrat la fel . faza e pe picioarele laterale mijlocul 0. integratul e: bta16 600b (pe un picior scrie"hpm" iar pe unu "071") Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 sigur e dus integratul. am pus creionul de tensiune pe rezistenta si am faza pe ambele capete. si mam dus la integrat la fel . faza e pe picioarele laterale mijlocul 0. integratul e: bta16 600b (pe un picior scrie"hpm" iar pe unu "071") integratul acela la care faceti dvs referire cu atita sirg este un triac in capsula to220 , cu codul BTA16-600B ...! punct... Link spre comentariu
dj cosmin Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 si problema sa fie triacul asta? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 in mod normal , concluziile se trag abia after dupa ce se masoara acel triac si alte alea de prin burta masinii de fum , nu before ...! ca urmare , va trebuie una bucata aparat de masura si una bucata depanator care sa stie sa masoare un triac ...! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Triacul asta este comandat de ceva sa se deschida.Deci si asta trebuie verificat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum