Vizitator adiii123 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Buna ziua.Deci sa va prezint problema care ma " framanta" la scuterul meu.Deci de 7-8 ani incoace detin o Honda Bali 50cc 2T, mopedul a fost adus de mine din italia. rulat in tara 41.000 km dupa care CDI a cedat.Nu am scateie deloc din cauza cdi care pur si simplu s-a ars.Am cumparat Cdi pentru respectivul model de scuter , dar neflolosind scuteru nu am descoperit ulterioara problema , Cdi'ul intrerupe curentul cand scuterul atinge 50km/h..Am tot cautat sa il schimb cu unul original nu.. chinezesc dar nu am reusit sa gasesc..Am auzit si eu la alte persoane cum ca' aprinderea scuterului se poate face si fara CDI, caut si eu o schema gratuita sau cine imi poate explica cum sa fac aprinderea fara CDI , sunt pasionat de scutere , ma pricep la mecanica dar partea electrica ma depaseste...! Multumesc. O zi cat mai buna ! Link spre comentariu
asyx Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 senzorul este de tip bobina? Link spre comentariu
Vizitator adiii123 Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 sincer dupa cum iti spuneam ma depaseste partea electrica o sa fac o fotografie sa iti arat cum e..!revin. multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum