augustin Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Sanatate !!! Am un afisaj PC1602 care nu vrea sa afiseze nimic .. am construit un esr cu pic16f876a Se aprinde doar lumina la afisaj ... Chiar daca misc de semireglabilul multitura de 10k pentru contrast nu se intampla nimic .... Intrebarea mea este : ar trebui macar sa-mi afiseze patratele negre daca umblu la contrast sau nu? de exemplu doar daca l-as alimenta cu 5v si i-as pune semireglabilul de 10k pentru contrast el ar trebui sa afiseze patratele sau nu? editat de mircea calin Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 .... Intrebarea mea este : ar trebui macar sami afiseze patratele negre daca unblu la contrast sau nu? de exemplu doar daca las alimenta cu 5v si ias pune semireglabilul de 10k pentru contrast el ar trebui sa afiseze patratele sau nu?Da, ar trebui sa afiseze patratele pe prima linie cand reglezi contrastul. Ori nu e legat cum trebuie ori e LCD'ul defect, am avut si eu unul care nu mergea neam, alt display in locul lui a mers ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum