Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sateliti pentru statie yamaha rx-330

relucavnic

Postări Recomandate

Vreau sa imi fac 2 sateliti pentru o staie yamaha rx-330 si nu stiu ce difuzoare sa folosesc ca sa scot tot ce este mai bun din aceasta staie. Astept sugestile voastre. Un singur lucru vreau ca bixele daca se poate sa nu fie de dimensiuni foarte mari.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

7

• Luca

5

• CBI

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Satelitii pentru Yamaha sunt mai speciali...iti trebui multa experienta si materiale bune , altfel muncesti degeaba .E posibil ca proiectul original sa fie secret , iar sfaturile pe care le vei primi sa fie false .Mai bine vinde Yamaha , si ia-ti ceva mai putin pretentios , o statie Electromures 2x75W reali , care nu este pretentioasa , merge cu orice boxe . Este folosita cu succes si la discoteci...La puterea aia , daca dai tare , o sa-ti cada casa in cap , asa ca nu te juca cu butonul de volum !

Link spre comentariu

Pai eu rabdare am si de construit am mai construit incinte dupa proiecte si au iesit chear mai bine decat ma asteptam asa ca oricum statia asta nu o sa o dau pentru ca merge destul de bine si sunt multumit de ea deocamdata asa ca daca cineva stie cum sa fac eu 2 sateliti pentru aceasta statie sa imi zica.

Link spre comentariu

Sau mai bine cumpara 2 boxe gata facute pe 8 ohmi.

corectdaca nu ai nici bani suficienti sa merite abordarea unei astfel de constructii si nici cunostinte de a duce lucrarea la capat,mai bine cauti ceva gata facut pe care ti-l poti permite,de regula la mana a doua ca sa iei mai calitativ.Altfel e risipa de timp si bani
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

La aceasta statie nu au fost facute ceva model aparte pentru ea? Daca as face 2 sateliti cu difuzoare Alien AN-0810 si tweeter piezo f 27 ar suna cat de cat? Sau sa ii fac si doua woofere daca tot pot lega 4 boxe?

Link spre comentariu

Cu acele difuzoare boxele va suna bine pe manele live, la 2 x 38 W in 8 Ohmi.. nu cred ca are rost sa legi 4 boxe, mai ales ca la folosirea iesirilor A+B va trebui boxe de minim 16 Ohmi bucata.

Link spre comentariu

Amplificatoarele Yamaha au un sunet specific si nu stiu cat de bine vor suna cu difuri BlueTech, si mai ales pe cele pt sonorizare. Sfatul meu este sa cauti boxe Hi-Fi fabricate pana in anii '90. Eu folosesc un Yamaha A-550 cu boxe Meloman si pot sa zic ca sunt foarte multumit de calitatea sunetului (mai ales de pe vinil). Este adevarat ca sunt de 4 Ohmi dar nu ascult mai tare de treapta 4 din cele 10 pe care le are.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări