relucavnic Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Vreau sa imi fac 2 sateliti pentru o staie yamaha rx-330 si nu stiu ce difuzoare sa folosesc ca sa scot tot ce este mai bun din aceasta staie. Astept sugestile voastre. Un singur lucru vreau ca bixele daca se poate sa nu fie de dimensiuni foarte mari. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Satelitii pentru Yamaha sunt mai speciali...iti trebui multa experienta si materiale bune , altfel muncesti degeaba .E posibil ca proiectul original sa fie secret , iar sfaturile pe care le vei primi sa fie false .Mai bine vinde Yamaha , si ia-ti ceva mai putin pretentios , o statie Electromures 2x75W reali , care nu este pretentioasa , merge cu orice boxe . Este folosita cu succes si la discoteci...La puterea aia , daca dai tare , o sa-ti cada casa in cap , asa ca nu te juca cu butonul de volum ! Link spre comentariu
relucavnic Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Pai eu rabdare am si de construit am mai construit incinte dupa proiecte si au iesit chear mai bine decat ma asteptam asa ca oricum statia asta nu o sa o dau pentru ca merge destul de bine si sunt multumit de ea deocamdata asa ca daca cineva stie cum sa fac eu 2 sateliti pentru aceasta statie sa imi zica. Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Cauta orce proiect, dar sa fie cu difuzoare de 8 Ohmi, Sau mai bine cumpara 2 boxe gata facute pe 8 ohmi.Yamaha ala scoate 38w pe 8 Ohmi.. Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Sau mai bine cumpara 2 boxe gata facute pe 8 ohmi.corectdaca nu ai nici bani suficienti sa merite abordarea unei astfel de constructii si nici cunostinte de a duce lucrarea la capat,mai bine cauti ceva gata facut pe care ti-l poti permite,de regula la mana a doua ca sa iei mai calitativ.Altfel e risipa de timp si bani Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Eu doresc sa lee fac eu personal. Daca vreti sa imi ziceti un proiect sau daca cineva foloseste acest model de statie sa imi zica ce boxe foloseste. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 In cazul tau nuprea conteaza ce tip de boxa este, conteaza sa fie pe 8 ohm. Boxele se proiecteaza de la Difuzoare > cutii > filtre.. Poti vedea aici multe detali despre constuctia cutilor, filtrelor, etc.. http://www.diy-audio.ro/generalitati.html Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 La aceasta statie nu au fost facute ceva model aparte pentru ea? Daca as face 2 sateliti cu difuzoare Alien AN-0810 si tweeter piezo f 27 ar suna cat de cat? Sau sa ii fac si doua woofere daca tot pot lega 4 boxe? Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Cu acele difuzoare boxele va suna bine pe manele live, la 2 x 38 W in 8 Ohmi.. nu cred ca are rost sa legi 4 boxe, mai ales ca la folosirea iesirilor A+B va trebui boxe de minim 16 Ohmi bucata. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Atunci recomanda-mi ceva difuzoare si un proiect (incinta) nu conteaza banii dar vreau ceva cat de cat sa sune. Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Cred ca visaton ar fi cel mai potrivit, sunt niste difuzoare bune la preul corect. Gasesti pe pe situ de mai jos detalile constuctive la fiecare tip de incinta. http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/3_wege/ Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Nu prea sunt pe placul me ca si aspect. Eu ma gandeam la ceva sateliti chear daca sunt de puteri mai mari. Asa ceva http://www.mygarage.ro/attachments/audi ... ny0280.jpg sau http://www.mygarage.ro/attachments/audi ... 130745.jpg sau Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Alea sunt boxe pt sonorizare nu se potriveste alea cu un amarat de yamaha de 2 x 38w .. La alea iti trebuie putere de 2 x 250w-400w. Link spre comentariu
relucavnic Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Stiu stiu dar cam asa as dorii sa arate chear daca sunt mai mici. Cineva a zis sa fac 2 ininte cu ew-08 pro si comp-25 + horn ar fi potrivite? Link spre comentariu
pole Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Amplificatoarele Yamaha au un sunet specific si nu stiu cat de bine vor suna cu difuri BlueTech, si mai ales pe cele pt sonorizare. Sfatul meu este sa cauti boxe Hi-Fi fabricate pana in anii '90. Eu folosesc un Yamaha A-550 cu boxe Meloman si pot sa zic ca sunt foarte multumit de calitatea sunetului (mai ales de pe vinil). Este adevarat ca sunt de 4 Ohmi dar nu ascult mai tare de treapta 4 din cele 10 pe care le are. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum