Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma pilot aa1018 + inchidere centralizata.

Vizitator catamblin

Postări Recomandate

Vizitator catamblin
In primul rand va salut , sunt foarte nou pe aici. Si acum problema mea: am montat alarma (pilot aa1018) + inchiderea centralizata. Inchiderea centralizata are un modul separat de cel al alarmei. Legaturile le-am efectuat comform schemelor de montaj. PROBLEMA: acuatoarele doar inchid masina si nu o mai deschid. Initial a functionat normal (15 minute de probe) dupa care sub nici o forma nu a mai deschis usile. Am verificat legaturile de 3-4 ori, am resetat alarma... nu vrea. Daca inversez firele albastru/alb-maro si verde/alb-alb acuatoarele se deschid deci blocate nu sunt. Ms anticipat
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidut5

1

• dancostea2002

1

Top autori în acest subiect

La inchidere ai 2 fire care daca le pui pe rand la masa deschid sau inchid, vezi care sunt. Daca zici ca a functionat 15min de proba, poate nu le-ai legat la fel in final.Daca nu gasesti decat unul, inseamna ca ori sa defectat vreun tranzistor, ori e ceva cu releul.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator pushtiu

Salutare,Vin si eu cu o problema pentru un prieten. Acum ceva timp si-a montat pe masina o alarma, iar cel care a montat-o am inteles ca se ocupa cu treaba asta. Aseara insa, alarma a inceput sa sune incontinuu si nu merge oprita nici din telecomanda si nici butonul de "reset" nu face nimic. Are cineva idee care ar putea fi problema?Modelul de la alarma nu il cunosc exact.Mersi.

Link spre comentariu

deschideti cutiuta mica (cea care comanda inchiderea).verificati traseele,sigur a-ti facut un scurt.traseele se refac foarte usor cu un strap.

Link spre comentariu
Vizitator pushtiu

deschideti cutiuta mica (cea care comanda inchiderea).verificati traseele,sigur a-ti facut un scurt.traseele se refac foarte usor cu un strap.

Pai nou nu am umblat deloc la alarma. Ea a fost montata acum vreo jumatate de an de un electronist care se ocupa cu asa ceva, si pana acum doua zile alarma o mers fara nicio problema. Numai ca dupa a inceput sa sune incontinuu din senin, fara a o mai putea opri.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări