Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema si cablaj Tda7294 bridged!

Vizitator Maryus17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca nu ma insel eu tare de tot, mai degraba pe traf ai +, - si 0, iar 0 asta e cu totu' asta shparla fatza impamantare.[GND = ground = pamant, in lb. engleza]

Scuze ca ma bag... dar in primul rand, cum sa ai pe un traf plus si minus?E alternativ... nu are nici o treaba cu +/- !!In al doilea rand, transformatoarele duble sau diferentiale,cum vreti sa le numiti, nu au nici o treaba cu impamantarea.De exemplu: pe intelesul tuturor,vor fi trei fire din care unul va fi "in mijloc".Daca le masurati pe cele din margini veti avea de exemplu 50V iar daca masurati cel din mijloc cu oricare din cele doua marginase, veti avea 25V.Deci un transformator 2X50 V(de aici denumirea de "dublu") va avea 25+25V(de aici si denumirea de diferential).
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Deci un transformator 2X50 V(de aici denumirea de "dublu") va avea 25+25V(de aici si denumirea de diferential).

Esti tare :roll: m-ai scos din ceata :lol:de 2 ori 50 volti este 25 plus 25 volti, trebuie sa o brevetam :wink:
Link spre comentariu

Si, by the way, pentru omu cu metalele, shtiu si eu ca nu exista + si -, dar asa se noteaza. Eu vroiam sa lamuresc faptul ca punctul median (adica unde lagati voi firele intre doua trafuri, ca sa nu existe confuzii) nu este GND sau masa.

Parerea mea...

Daca gresesc, ii rog numai pe vasile, dj dna si altzii care shtiu ce vorbesc pe aici sa ma corecteze!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Brook

scuze de offtopic tda 7294 pus in punte poate fi folosit pe 8 oameni? sau doar pe 16 :-s. si inca o intrebare : un traf de 550W ar tine 2 kituri tda7294 + 1 punte tot tda7294?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator Ky_Cristian

Am realizat si eu ampliful acesta cu schema de pe siteul maryus17.freeservers.com si a mers bine atat timp cat fuserera legati intre ei pinii de ce vin de la tranzistor si r7 (la sw1). Cand am legat insa si cel de-al treilea pin la cei doi, a aparut o liniste totala. Am schimbat tranzistorul, si nimic. Aveti idee ce se poate sa se fi ars? Sunt incepator in ale electronicii si nu prea pot sa imi dau seama. Credeti ca s-au ars tda-urile? Asta ar fi cam rau. Am uitat sa mentionez ca am alimentat amplificatorul la un traf 2x24v.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări