Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema si cablaj Tda7294 bridged!

Vizitator Maryus17

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Maryus17

Normal ca +-12V. Nu am mai specificat pt. ca nu am crezut ca e nevoie(electronica stiu si eu cat de cat si daca vad vcc+, gnd, vcc-, imi dau seama ca e vorba de alimentare simetrica). Am cumparat si un kit cu TDA7294 si pot sa spun ca e de vreo 5 ori mai mic cablajul decat asta pe care l-am facut eu si are vreo 7 rezistente si 6 condensatori fata de ala facut de mine care are 16 rezistente si 19 condensatori, deci eu cred ca ala facut de mine e mai bun.

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

Kitul l-am luat de la mine din oras! Cm ce putere ar trebui sa aiba un toroidal ca sa alimenteze 8 TDA7294 in punte cate 2 . Cam cat ar costa un asemenea toroidal?

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

Pana la urma o sa pun cate 6 tda7294 in punte cate 2. Cam ce putere trebuie sa aiba transformatorul?(cam 700W?)Vreau sa folosesc cam 30000uF pe fiecare ramura. Ce tensiune trebuie sa scoata transformatorul alternativ ca sa imi dea 2*25V redresati si filtrati? Cam cat ar costa un toroidal sau un traf?

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Traful ar trebui sa aiba cam 800WTensiunea continua este dupa redresare aproximativ 1,4xtensiunea alternativa din secundarPretul pentru traf este variabil de la firma la firma :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări