Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema si cablaj Tda7294 bridged!

Vizitator Maryus17

Postări Recomandate

Vizitator Maryus17

Nu are nimeni sa-i dea si lu je o schema si un cablaj pentru Tda7294 bridged ca la mine in oras n-am gasit nici un kit cu sus-numitul si nici vreo firma care sa faca cablaje la comanda. Si sunt cam desperados! :roll: :roll: :roll: Bye!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Maryus17

Multumesc pentru indicatie dar acolo are schema si cablaj pentru Tda7294 simplu si pentru TDA7294 in punte are doar schema dar de astea am si eu vro 10. Eu as fi dorit cablaj pt TDA7294 daca nu e cu suparare? :oops: :oops:

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

Gata!! :d S-a facut rost de schema si cablaj! Le puteti vedea la http://maryus17.freeservers.com/photo4.html .Dar acum am si eu niste nelamuriri:

1. E buna schema?

2. Pe schema am vazu niste condensatori nepolarizati de 680nF. Eu stiam ca, condensatorii ceramici sunt nepolarizati si ca astia se fac pana la 100nF?

3. R3 ce fel de potentiometru o fi(liniar)?

4. Tranzistorul ala BO550 se gaseste pe la noi? Daca nu stiti vreun echivalent?

5. Dioda aia D1 c12v ce fel de dioda este?

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

Am mai gasit cateva scheme si cablajele aferente dar sunt facute foarte asemanator dupa datasheet-ul lui TDA7294. Pe care ma-ti sfatui sa il fac?

Mie mi se pare mai complex primul si cred ca poate fi si mai bun.

As vrea sa mai stiu:

1. Pentru ce credeti ca este potentiometrul ala?

2. Ce rol are tranzistorul ala si sw1(mute nu)?

3. Am fost si am intrebat la mine pe la magazinele de electronica si o tanti mi-a spus ca, condensatori ceramici se fac pana la 100nF. Daca nu gasesc de astia ceramici de 560 nF pot lega in serie 2 electrolitici ca sa devina nepolarizati?

4. Putin cam offtopic, dar ce ic mi-ati recomanda cu care sa fac o Tone control unit: TDA1526 sau NE5532 ca la http://maryus17.freeservers.com/photo4.html ?

Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

Am facut amplificatorul dar :( :( :( :( nu a mers. L-am alimentat de la 12vcc si nu s-a intamplat nimic. Integratele nu s-au incalzit deloc, nici tranzistorul. Se auzea totusi un zgomot in boxe cand il inchideam. Trebuie sa spun ca ma folosit in loc de R4 de 4.7k unul de 5.7k, in loc de C3 de 47nf am folosit unul de 1n si in loc de T1 am folosit BD135! Pls help me! :( :(

Link spre comentariu
Vizitator Maryus17

De alimentat l-am alimentat cum trebuie! Am cautat prin toate cutiile mele bine si am gasit toate piesele la valorile care imi trebuiau, am gasit pana si BC550! Ma apuc acum sa le pun pe cablaj si poate merg! Thx pt. ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări