hpavictor Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Detalii aici : viewtopic.php?p=1063556#p1063556Sper ca sa ne vedem in locul cunoscut ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 Veni , vidi , vici . GU50 Supliment audio : 12J1Lsora lui GU50 , pentoda preamplificatoare . Link spre comentariu
mila Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 12P17L e din neamul lui(ei) pentru 12J1L , de la o anumita distanta nici nu le poti deosebi. :rade:lui(ei) Link spre comentariu
300B SE Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 ...ma gandesc ca Victor ne aduce si niste foto Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 ...ma gandesc ca Victor ne aduce si niste foto Din păcate , nu . Poate a făcut Kosmin227 sau Danzup...Lampile12J1L cu tot cu soclu se vindeau la 4lei bucata ...Margarit2001 , Danzup si Kosmin227 le-au luat pe toate , eu am apucat doar 6 bucati .Păcat ca nu a venit domnul acela din Ialomița , cu ladoiul plin cu lampi ...Are cineva numărul lui de telefon ? Măcar numărul de la mașina , restul aflu eu prin metode specifice... Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Am luat 2 buc de 12J1L cu socluri si 2 reglete mici bonus. Poze n-am facut, nici nu am stat prea mult fata de alte dati fiindca a fost cald, lume foarte putina, pana si federatia a lipsit...Lasa Victor, pune bani deoparte pana mai apare si cand vine ii iei toata lada, stii o treaba. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Cred că unii s-au distrat bine. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2012 Cred că unii s-au distrat bine. Nu interesează pe absolut nimeni părerea celor care sunt offtopic !Târgul a avut ca tematica lampa GU50 . Prețul unui GU50 nou nout evident NOS cu soclul aferent era de 12lei , soclurile fiind recuperate din aparatura militară de trasmisiuni . Erau expuse suficiente...Dar si aparatura din care proveneau .Danzup a " colectat " trafo interstage de înaltă calitate de origine militară urmând sa le bobineze conform proiectelor sale viitoare ...Asta ca sa-i mai enervez pe cei offtopic . Link spre comentariu
Lonerider Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Nu interesează pe absolut nimeni părerea celor care sunt offtopic !Târgul a avut ca tematica lampa GU50 . Prețul unui GU50 nou nout evident NOS cu soclul aferent era de 12lei , soclurile fiind recuperate din aparatura militară de trasmisiuni . Erau expuse suficiente...Dar si aparatura din care proveneau .Danzup a " colectat " trafo interstage de înaltă calitate de origine militară urmând sa le bobineze conform proiectelor sale viitoare ...Asta ca sa-i mai enervez pe cei offtopic .Destul de rau ca toate se intampla din-jos de carpati.Pentru unii costa mai mult drumul decat nevoile in sine. Traiasca Romania (2r)... Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 29, 2012 Partajează Postat Iulie 29, 2012 Se intampla si prin Arad la Pecica, nu numai "la sud de Carpati".... sau la Campulung Moldovenesc. Link spre comentariu
csongore Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Dar in Brasov cand va fi???? :cry: Link spre comentariu
fgbogdan Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Se intampla si prin Arad la Pecica, nu numai "la sud de Carpati".... sau la Campulung Moldovenesc.cand ? sau cum se poate afla ?am vazut dumineca (29 iulie) in Pancevo (RS) un targ imens de vechituri - cred ca era intins pe 3 km - pacat ca nu am putut opri.sigur erau si lampi acolo - ca radio-uri vechi - am vazut foarte multe. Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 cand ? sau cum se poate afla ?Simplu, se asculta QTC-ul. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 E clar că preţul spune totul, în cazul de faţă. Resturi de prin staţiile radio sovietice. De vreo doi ani s-au terminat lămpile adevărate. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 Acasa la " cineva " am vazut o cutie cu 12J1L...un colectionar feroce . Adica doar colectioneaza , nu vinde . " Curata " tot targul de NOS-uri in stare perfecta , la prima ora... Lampile adevarate NOS nu prea sunt de vanzare... Nici chiar cele sovietice ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum