augustin Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Sanatate!! Am, un programator AD-PIC02 ... nu reusesc sa scriu cu el un pic16f876a.... pana acum nu am mai scris cu el pic-uri . La memorii 24cxx merge perfect .... am incercat mai multe fosturi icprog , winpic800 ... la icprog la verificare imi apare o eroare ... in winpic nu imi detecteaza picul ... am mai multe picuri noi .. toate la fel .... .Hex-ul este bun 100% .. problema este ca nici un soft nu vede piculAs dorii daca ma poate ajuta cineva cu o schema cat mai simpla pt un programator pentru portul COM... un JDM programer .. cat mai simplu cu care sa pot sa scriu acest pic!!! Link spre comentariu
Voltus Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 http://www.bobtech.ro/proiecte/microcon ... rolere-pic Link spre comentariu
nooob64 Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Pentru ce mai creeati atitea topicuri fara rost cind sunt deja altele lungi si sticky pe aceleasi probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum