nickrvl Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 SalutCum dezinstalez "Yahoo Toolbar" din Mozila, am Win Xp.Am dezinstalat din Add or Remove si am dat restart, se incapatineaza sa ramina. Link spre comentariu
H Robert Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Dezintaleaza mozilla si instaleaza din nou si o sa dispara. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 restarteaza mozila Link spre comentariu
mila Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 vezi in mozilla la add-on Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa instalati o versiune mai noua de mozila,daca se poate si ultma versiune. Succes ! Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Pentru a dezactiva orice toolbar nedorit intr-un browser, este recomandat in cazul Mozilla Firefox de a se dezactiva add-on sau extensia respectiva din meniul Tools>Add-ons. Iti va aparea o fereastra, iar in aceea vei avea in stanga 4 item-uri, pe tine te interesandu-te fie "Extension", fie "Plugins". In cele 2 celule, vei cauta Yahoo! Toolbar si ulterior vei dezactiva sau sterge acel add-on. Un mic preview: Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 In ultima instanta asta e solutia, dezinstalare si reinstalare, mai ales ca nu dureaza mult, insa totusi de ce nu pot sa scot acel tool bar, trebuie sa existe o metoda Pentru a dezactiva orice toolbar nedorit intr-un browser, este recomandat in cazul Mozilla Firefox de a se dezactiva add-on sau extensia respectiva din meniul Tools>Add-ons..........Cunosc si asta, am dezactivat si de acolo, tot fara succes.Respectivul calculator il am la servici, de luni incolo o sa mai am timp de el.Nu stiu daca conteaza, acea bara de unelte a aparut cind un coleg a instalat Yahoo Mesenger fara sa debifeze "optiunea" la instalare...., chestiile astea sint aproape ca niste spam-uri, nimic" nu mai poti instala fara alte "mizerii" care se instaleaza in acelas timp si care i-ti sint bagate pe git ostentativ.Multumesc la toata lumea si poate gasim o solotie totusi..., pentru cultura noastra generala, pentru ca "problema" se rezolva usor totusi, cum sa spus si mai sus. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 27, 2012 Administratori Partajează Postat Iulie 27, 2012 try INTERNET EXPLORER Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Atuncia iti recomand o alta cale: Va trebui sa mergi in folderul %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\\extensions\ si sa stergi acel fisier cu Yahoo Toolbar sub denumirea "ytoolbar". Am testat la mine si a mers. Ca sa ajungi usor la calea mentionata, vei naviga in START>Run>si aici copiezi scurtatura acesta: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ Succes. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Foarte simplu,instaleaza acest utilitar foarte popular,si la rubrica unelte o sa dai click pe ce vrei sa dezinstalezi,in plus cu acest utilitar mai poti face si o intretinere pc,merge 100%.Dupa ce dezinstalezi cu acest utilitar,poti merge si in browser sa mai stergi din add-ons ( daca trebuie ): http://www.piriform.com/CCLEANER Link spre comentariu
nickrvl Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Dupa mai multe incercari incluzind CCleaner si Revo Uninstaler si stergerea directa din directorul ascuns a lui ytoolbar am recurs la dezinstalare si reinstalare, altfel nu am putut sa scot acea bara yahoo.Multumesc la toata lumea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum