Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yahoo Toolbar

nickrvl

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

3

• ChRS

2

• petreelectronic

1

• H Robert

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru a dezactiva orice toolbar nedorit intr-un browser, este recomandat in cazul Mozilla Firefox de a se dezactiva add-on sau extensia respectiva din meniul Tools>Add-ons. Iti va aparea o fereastra, iar in aceea vei avea in stanga 4 item-uri, pe tine te interesandu-te fie "Extension", fie "Plugins". In cele 2 celule, vei cauta Yahoo! Toolbar si ulterior vei dezactiva sau sterge acel add-on.

Un mic preview:

Posted Image

Link spre comentariu

In ultima instanta asta e solutia, dezinstalare si reinstalare, mai ales ca nu dureaza mult, insa totusi de ce nu pot sa scot acel tool bar, trebuie sa existe o metoda

Pentru a dezactiva orice toolbar nedorit intr-un browser, este recomandat in cazul Mozilla Firefox de a se dezactiva add-on sau extensia respectiva din meniul Tools>Add-ons..........

Cunosc si asta, am dezactivat si de acolo, tot fara succes.Respectivul calculator il am la servici, de luni incolo o sa mai am timp de el.Nu stiu daca conteaza, acea bara de unelte a aparut cind un coleg a instalat Yahoo Mesenger fara sa debifeze "optiunea" la instalare...., chestiile astea sint aproape ca niste spam-uri, nimic" nu mai poti instala fara alte "mizerii" care se instaleaza in acelas timp si care i-ti sint bagate pe git ostentativ.Multumesc la toata lumea si poate gasim o solotie totusi..., pentru cultura noastra generala, pentru ca "problema" se rezolva usor totusi, cum sa spus si mai sus.
Link spre comentariu

Atuncia iti recomand o alta cale:

Va trebui sa mergi in folderul %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\\extensions\ si sa stergi acel fisier cu Yahoo Toolbar sub denumirea "ytoolbar". Am testat la mine si a mers. Ca sa ajungi usor la calea mentionata, vei naviga in START>Run>si aici copiezi scurtatura acesta: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\

Succes.

Link spre comentariu

Foarte simplu,instaleaza acest utilitar foarte popular,si la rubrica unelte o sa dai click pe ce vrei sa

dezinstalezi,in plus cu acest utilitar mai poti face si o intretinere pc,merge 100%.Dupa ce dezinstalezi

cu acest utilitar,poti merge si in browser sa mai stergi din add-ons ( daca trebuie ):

http://www.piriform.com/CCLEANER

Link spre comentariu

Dupa mai multe incercari incluzind CCleaner si Revo Uninstaler si stergerea directa din directorul ascuns a lui ytoolbar am recurs la dezinstalare si reinstalare, altfel nu am putut sa scot acea bara yahoo.Multumesc la toata lumea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări