Vizitator nick_blaga Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 am primit de curand cadou un JBL GTO 1214 , 12" si habar nu am ce incinta as putea folosi. cer un mic ajutor daca se poate. multumesc Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Producatorul recomanda 3 proiecte pentru acest difuzor chiar in cartea tehnica, un search pe google face minuni. http://www.jbl.com/resources/brands/jbl ... 1214td.pdf Din cate se vede acolo incinta band-pass si cea bass-reflex ar suna cel mai puternic, ramane sa alegi tu. Link spre comentariu
Vizitator nick_blaga Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 doream o confirmare ,domnu calin, de la o persoana cu experienta in domeniu (nu am cartea tehnica ). am mai avut experiente neplacute cu proiecte de pe net. va multumesc. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Pai in cazul de fata ai o confirmare direct de la producator in acel datasheet, iti explica acolo mura-n gura, ai toate datele posibile si imposibile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum