oachy Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Am primit acest telefon de la un verisor pe motiv ca nu mai merge cu specificatia: are ceva la touch ca nu mai merge nimic pe el pot raspunde si cam atat, repara-l si e al tau......., zis si facut, am comandat alt touch, l-am schimbat insa tot nu merge...am verifificat fiecare conexiune in parte insa tot nimicAre cineva alta idee? Link spre comentariu
iceq Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Salut,touchul care l-ai primit cel nou este si el defect,am patito si eu cand am nimerit un lot de touchuri proaste,nu te gandi ca daca este nou musai este si bun,eu am noroc ca le dau retur. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Cel mai bine e sa cumperi touchscreen de la un service ceva,ca sa nu ai probleme sa il poti testa ! Link spre comentariu
oachy Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Multumesc ptr raspunsuri, insa mai am o intrebare, se poae masura in vreun fel pe acea banda touchu-ul? cu un ap de masura? daca da ce valori trebuie sa aibe/deamultumesc Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Salut,inlatura rezistentele din imaginea atasata,am avut si eu un telefon de asta cu acelasi defect si l.am reparat in modul asta Link spre comentariu
oachy Postat Iulie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2012 Salut,inlatura rezistentele din imaginea atasata,am avut si eu un telefon de asta cu acelasi defect si l.am reparat in modul astasa le inlatur in sensl de a le sunta?multumesc de interventie Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Pur si simplu le scoti din circuit Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Revin cu statusul acestei probleme:la recomandarile celor de mai sus am inlaturat cele 4 rezistente - Nu a functionat!am schimbat din nou touch-ul - Nici asa nu a vrut!am luat alta banda flex - Din nou un mare nu merge!Concluzia : touch nou, banda flex noua si telefonul tot nu reactioneaza la comenzile tactile Ce altceva mai pot sa ii fac in afara de a arunca tot la gunoi? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Reball or change this ic(U307)... Link spre comentariu
oachy Postat Septembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Inca o data toata stima ptr DIXONGSM Va fi un pic mai greu, dar voi incerca si varianta propusa de dvs. Am sa va tin la curent cu ce s-a intamplat cu tel-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum