Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL SBX 2030

kappy

Postări Recomandate

mi-am construit doua boxe pe doua cai ..cu dif SAL SBX 2030 de vreo 35 de litri (bas reflex)cu un pal de 12mm si sunt total nemultzumit de ele...au un bas cam moale(am auzit niste boxe de compresie cu dif-uri de acelasi diametru si suna binisor)...le folosesc pe un amplif cu TDA2030+2tranzistori complementari...nu stiu cu ce am gresit...sa fie PAL-ul prea mic in grosime???sa fie faptul ca nu am folosit fonoabsorbant...camera in care locuiesc...??amplif-ul??WHAT???mersi anticipat pt raspunsuri..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

4

• Sharky

2

• adi_0106

1

• vikingul38

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

vezi ca sunt proiecte cred cu acest dif....nu ai folosit un program..ceva de simulare...????cred ca si palul e prea subtire...minim de 18 mm trebuie...roaga pe cineva....apropo amplifu ala cu tda si bd (de care) cit scoatesi cum se aude????? :tonqe:

Link spre comentariu

si eu am doua difuri din astea luate, dar inca nu m-am apucat de nimic insa saptamana viitoare musai a fi sa fac ceva, acum ca am si datele technice ale difurilo imi mai trebuie doar un program de simulare, ce recomandati unui incepator?

Link spre comentariu

vezi ca sunt proiecte cred cu acest dif....nu ai folosit un program..ceva de simulare...????cred ca si palul e prea subtire...minim de 18 mm trebuie...roaga pe cineva....apropo amplifu ala cu tda si bd (de care) cit scoatesi cum se aude????? :tonqe:

acum ca am datele tehnice ..o sa incerc o simulare...sper sa gasesc pe net vreun program...TDA2030+BD911siBD912 dedibeaza max 50W alimentat la 35V cu distorsiunile de rigoare...dar eu il alimentez la 23V..banuiesc ca vreo 25 W tot scoate..
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări