kappy Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 mi-am construit doua boxe pe doua cai ..cu dif SAL SBX 2030 de vreo 35 de litri (bas reflex)cu un pal de 12mm si sunt total nemultzumit de ele...au un bas cam moale(am auzit niste boxe de compresie cu dif-uri de acelasi diametru si suna binisor)...le folosesc pe un amplif cu TDA2030+2tranzistori complementari...nu stiu cu ce am gresit...sa fie PAL-ul prea mic in grosime???sa fie faptul ca nu am folosit fonoabsorbant...camera in care locuiesc...??amplif-ul??WHAT???mersi anticipat pt raspunsuri.. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 16, 2006 Partajează Postat Mai 16, 2006 ce tuburi ai folosit?cu alte cuvinte la cat ai acordat incinta? Link spre comentariu
kappy Postat Mai 16, 2006 Autor Partajează Postat Mai 16, 2006 tuburile bas-reflex le-am lasat asa cum le-am cumparat...de vreo 12 cm.De ce lungime ar trebui sa le fac..? Link spre comentariu
kappy Postat Mai 16, 2006 Autor Partajează Postat Mai 16, 2006 diametrul e de cca 4-5 cm...nush sigur ..cand o sa ajung acasa o sa-ti spun sigur.. Link spre comentariu
vikingul38 Postat Mai 26, 2006 Partajează Postat Mai 26, 2006 vezi ca sunt proiecte cred cu acest dif....nu ai folosit un program..ceva de simulare...????cred ca si palul e prea subtire...minim de 18 mm trebuie...roaga pe cineva....apropo amplifu ala cu tda si bd (de care) cit scoatesi cum se aude????? :tonqe: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 ai mai jos parametrii lui SBX2030 - in caz ca vrei sa simulezi ceva Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 27, 2006 Partajează Postat Mai 27, 2006 E prea mare incinta de 35 de L ...fa in jur de 18 L Link spre comentariu
bad_boyfl Postat Mai 28, 2006 Partajează Postat Mai 28, 2006 si eu am doua difuri din astea luate, dar inca nu m-am apucat de nimic insa saptamana viitoare musai a fi sa fac ceva, acum ca am si datele technice ale difurilo imi mai trebuie doar un program de simulare, ce recomandati unui incepator? Link spre comentariu
kappy Postat Mai 29, 2006 Autor Partajează Postat Mai 29, 2006 vezi ca sunt proiecte cred cu acest dif....nu ai folosit un program..ceva de simulare...????cred ca si palul e prea subtire...minim de 18 mm trebuie...roaga pe cineva....apropo amplifu ala cu tda si bd (de care) cit scoatesi cum se aude????? :tonqe:acum ca am datele tehnice ..o sa incerc o simulare...sper sa gasesc pe net vreun program...TDA2030+BD911siBD912 dedibeaza max 50W alimentat la 35V cu distorsiunile de rigoare...dar eu il alimentez la 23V..banuiesc ca vreo 25 W tot scoate.. Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 ai mai jos parametrii lui SBX2030 - in caz ca vrei sa simulezi cevaunde este proiect cu sal sr 2030? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum