Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu DL 96

marianjoita

Postări Recomandate

M-ar interesa daca are cineva schema unui amplificator audio cu DL96, alimentat la o tensiune cat mai mica. Deasemenea ma intereseaza caracteristicile unui traf de iesire pentru el sau si mai bine, daca se poate adapta un traf de retea la acesta, tinand cont ca ampliful va fi folosit la un radio pe UM. Sunt interesat de asemenea de schema unei parti de rr pe UM cu DC 96. Am mami multe tubuir din cele tipuri, si as vrea sa construiesc un mic rr pe UM intr-o carcasa retro

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianjoita

10

• viopa

4

• THOMAS

3

• carageae

2

Top autori în acest subiect

Referitor la traful de iesire are cineva idei? Exista cineva care a construit cu aceste tuburi sau are scheme de montaje practice?

Aveti aici ce va trebuie pentru realizarea acelui traf.Foarte faine tuburile acestea si eu caut de mult doua bucati DL96 si doua DF** sau DC** pentru realizarea unui amp de casti vintage dar cu performante HI-FI.

Schema trafului:

Posted Image

Link spre comentariu

[O schema pentru acel amplif?Se poate adapta un traf de retea, chiar daca rezultatele sunt mai scăzute?

************************************************************************************************ Cu rezultate mult scazute amplificatorul va "canta" cu ORICE fel de traf de iesire,chiar cu cele de sonerie sau de la alimentatoarele chinezesti de 220V~/***volti,asta depinde de cat de pretentios sunteti dv. in ceea ce priveste calitatea sunetului,dar avand in vedere ca doriti realizarea unui RR in AM pe unde medii....,chiar ca "merge" cu orice fel de OT (!!!!) Incercati si varianta,de altfel optima ce v-a recomandat-o userul .
Link spre comentariu

Transformator de iesire pentru DL 96 cred ca se poate gasi de la radio OLT,UNIREA, DOINA, CIOCARLIA, sau se poate face unul dupa datele din cartea albastra.

O sa incerc sa gasesc unul, pana atunci o sa incerc cu unul de retea la care voi monta tolele cu intrefier. Aveti idee cam cat ar trebui sa fie dimensiunea minima a miezului?
Link spre comentariu

Luati legatura cu userul cristian74...din cate stiu a construit asa ceva, sau in orice caz stiu ca il preocupa constructia de amplificatoare de acest gen...

Link spre comentariu

Luati legatura cu userul cristian74...din cate stiu a construit asa ceva, sau in orice caz stiu ca il preocupa constructia de amplificatoare de acest gen...

Multumesc pentru sugestie, i-am trimis mp, astept raspuns.
Link spre comentariu

Raspuns pentru "marianjoita".Deoarece am plecat intr-o mica vacanta, de vineri 27 iulie pana astazi , fac precizarea ca voi masura dimensiunile transformatorului de iesire solicitat si va voi aduce la cunostinta.

Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca

Foarte interesanta ideea dvs. de a construi un amplificator cu DL94/96. Am dat din intamplare peste pagina de mai jos:

http://www.pocnet.net/hobby/bastel/batterieverstaerker/

Chestia e ca nu prea se obtin cine stie ce performante. Si autorul articolului recunoaste ca puterea e de sute de ori mai mica decat la un 6P3. Iar, daca ne gandim ca un 6P3 scoate cam 8W... :cry:

Link spre comentariu

...cam 6W, daca vrem distorsiuni acceptabile :cry: E clar ca aici e o jucarie de amorul artei, nu de performante e vorba...un etaj echivalent cu tranzistoare ar fi ceva gen EFT323/AC180 in clasa a cu trafo de iesire si alimentat la 9V...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări