vanila Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 NU EXISTA DECAT LIMBA FRANCEZA IN BIOS Link spre comentariu
mos ilie Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 " NU EXISTA DECAT LIMBA FRANCEZA IN BIOS ". Îmi dai voie să mă îndoiesc ? Chiar dacă ar fi aşa, nu văd ce te-ar împiedica să afli ce placă de bază este şi apoi să vezi ce scrie în documentaţie. Ştii că scrierea pe forum numai cu majuscule echivalează cu ridicarea tonului într-o conversaţie obişnuită ? Interesul tău ar fi să îţi rezolvi problema, nu să ţipi inutil ! Link spre comentariu
vanila Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 placa se numeste IBM MARLIN Link spre comentariu
mos ilie Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Găseşti documentaţie ( în limba Engleză şi alte limbi ) la http://support.lenovo.com/en_US/guides- ... fault.page? . Scrii Machine Type-ul calculatorului din care provine placa de bază ( 6823-91G ) şi ai acces la documentaţie. Link spre comentariu
mos ilie Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Am revenit cu câteva poze ataşate care sper să îţi fie de ajutor.Am incercat să ataşez şi documentaţia descărcată dar văd că forumul nu permite aşa ceva.Dacă vrei ( sau dacă nu te descurci singur ) trimite Mesaj Personal cu id-ul de messenger ca să îţi trimit .pfd-ul pe mail. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum