Vizitator GeorgeVL Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 In primul rand va rog sa ma scuzati pt lipsa de cunostinte in domeniul asta (poate parea stupida problema mea).Am achizitionat de curand un router wireless care pe cutie se prezinta drept : N300 Wireless ADSL2+ Modem Router . Mentionez ca am internet de la RDS prin fibra optica (mufa rj45,daca nu ma insel) la calculatorul, si doresc sa am internet si pe laptop prin wireless (fara sa mai scot firul din unul si sa il bag in celalalt) si eventual si pe celelalte device-uri din casa(ps3,telefoane mobile)Cand am incercat sa il setez,acest N300, am observat ca vine cu un fir cu o mufa mai mica ,de telefon (rj11) pe care nu l-am folosit . In schimb am incercat sa bag firul de la internet intr-unul din cele 4 porturi ethernet, iar in alt port am bagat firul care se duce in calculatorul fara wireless.Bineinteles ca nu am reusit sa il setez asa.Mai am vreo sansa sa rezolv cumva problema asta? Sau am cumparat un router pt conexiune la internet prin telefon care nu are nici o legatura cu ce am eu nevoie de fapt?Va multumesc Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 .... Sau am cumparat un router pt conexiune la internet prin telefon care nu are nici o legatura cu ce am eu nevoie de fapt?Va multumescAsa este ADSL-ul nu are legatura cu internetul dat de RSD prin RJ 45...trebuie alt router wirelessLE......PS: vezi ca "Mentionez ca am internet de la RDS prin fibra optica (mufa rj45,daca nu ma insel) " inseamna ca esti pe reteaua de fibra optica ...dar in bloc este o cutie unde este media convertorul; si un swich/hub ....deci in casa vine pe "cupru" nu pe fibra Link spre comentariu
sebim Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 .... Sau am cumparat un router pt conexiune la internet prin telefon care nu are nici o legatura cu ce am eu nevoie de fapt?Va multumescAsa este ADSL-ul nu are legatura cu internetul dat de RSD prin RJ 45...trebuie alt router wirelessLE......PS: vezi ca "Mentionez ca am internet de la RDS prin fibra optica (mufa rj45,daca nu ma insel) " inseamna ca esti pe reteaua de fibra optica ...dar in bloc este o cutie unde este media convertorul; si un swich/hub ....deci in casa vine pe "cupru" nu pe fibra Ai mai facut ceva cu routerul respectiv?Macar vinde-l.Sau daca vrei sa il folosesti pe cablul RJ45 de la RDS iti recomand sa cumperi o pocnitoare de router simplu fara antena care sa joace rolul de bridge.Stima!SM Link spre comentariu
Vizitator GeorgeVL Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Da,am scapat de el,l-am trimis inapoi. Mi-am luat de la Emag un router linksys ,de data asta ce imi trebuie. Multumesc pentru lamuriri ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum