Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor incinta Ground Zero(gztw 38t)

bobbiyiy

Postări Recomandate

Am comandat un dif. de pe hiend , Ground Zero, shi sunt cam nelamurit in legatura cu constructia incintei,am simulat cu bassbox shi imi da o incinta de vreo 47 l, iar in cartea difului 50-60l (incinta inchisa) ,imi puteti spune cum ar trebui sa o fac?

Parametrii difului:

voice coil diameter:50

fs:20.1

re:3.8

qms:2.59

qes:0.43

qts:0.37

vas:310.2

mms:214.8

bl:14.6

spl ref.:91.4

x max:14

am vazut o incinta pe siteul de la grdz, dar nu inteleg masurile la incinta: dimensions w x d x h: 500 x 440 x 450 / 300 mm

http://www.ground-zero-audio.com/englis ... b380se.htm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobbiyiy

3

• adi_0106

2

Am comandat un dif. de pe hiend , Ground Zero, shi sunt cam nelamurit in legatura cu constructia incintei,am simulat cu bassbox shi imi da o incinta de vreo 47 l, iar in cartea difului 50-60l (incinta inchisa) ,imi puteti spune cum ar trebui sa o fac?am vazut o incinta pe siteul de la grdz, dar nu inteleg masurile la incinta: dimensions w x d x h: 500 x 440 x 450 / 300 mm http://www.ground-zero-audio.com/englis ... b380se.htm

1. incearca sa simulezi cu basssbocs o incinta asa cum zic ei - 50 - 60 L2. w, d, h - sunt cele 3 marimi ale oricarei incinte (inaltime, adancime si latime) ..... tu faci o incinta cu dimensiunile astea - si montezi difuzorul pe unul din pereti
Link spre comentariu

dar , de exemplu la cutia originala a difului w x d x h: 500 x 440 x 450 / 300 mm , deci inaltimea este 450\300mm ,cum pot sa pun diful pe fata care are numai 300mm cand diful are 380mm?(vreau sa montez diful cum este la cutia originala,pe partea perpendiculara pe baza) si apropo adancimea ce inseamna ??lungimea bazei?

Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

Ce intrebare ai pus si tu.. daca te uitai pr libkul pe care l-ai postat vedeai care este adancimea :)Oricum nu stiu ce te deranjeaza forma aia?Este chiar superba :))(post total offtopic)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări