Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Unitra (Altus) 75 w

cata_124

Postări Recomandate

Ce difuzoare credeti ca ar fi mai potrivite in incinta unitra de 75 w ca si volulm ma refer si la portul br. sa se poate modifica frecventa de acordaj.,Ma intereseaza un difuzor de 10" mai potent decat cel original si ca putere si ca pret.Incinta are undeva la 42-45 l daca nu ma insel ,din ce am calculat dupa dimensiuni, dar nu stiu daca dimensiunile incintei erau calculate la inaltime cu suportul de sustinere sau fara el.Ce ziceti ce difuzor credeti ca ar merge in acea incinta, sa fie un dif potent in jurul la 80-100w si ca pret sa fie un 200-250 lei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator marinica mihai

parerea mea este sa cumperi un difuzor cu aceleasi valori ca difuzoarele lor originale daca nu gasesti la fel macar apropiate,,,pentru ca incinta e calculata pentru un anumit sunet are un acordaj....tu daca pui alte difuzoare automat tre sa modifici si cutia si filtrele.....daca gresesc cu ceva ..sa imi spuneti,,,,

Link spre comentariu

parerea mea este sa cumperi un difuzor cu aceleasi valori ca difuzoarele lor originale daca nu gasesti la fel macar apropiate,,,pentru ca incinta e calculata pentru un anumit sunet are un acordaj....tu daca pui alte difuzoare automat tre sa modifici si cutia si filtrele.....daca gresesc cu ceva ..sa imi spuneti,,,,

Eu am fost cat se poate de clar si am specificat ca si volum sa se potriveasca in incinta, , nu am vorbit de filtre sau de acordaj, portul br se poate modifica, eu nu am spus sa se nimereasca si pe filtre si pe acordajul in frecventa, si doar ca volum, dar se pare ca nu ai fost atent.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări