ababiteodor Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Buna seara.Am o hota CATA cu doua motoare si am sesizat ca nu mai aspira ca la inceput ceia ce ma facut sa o desfac, si sa constat ca un motor nu functiona. Termistorul ascuns intruna dintre bobinele statorului,avea rezisteta destul de mare (67ohmi),l-am pe direct si motorul functioneaza.Intrebarea mea este ce tip de termistor este,sau daca poate merge si fara el? Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 sigur e termistor si nu e siguranta termica? ce scrie pe el? Link spre comentariu
ababiteodor Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Nu am reusit sa o scot afara . Link spre comentariu
gabiTV Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 "termistorul" dv este de fapt un fuzibil termic (siguranta termica ) Link spre comentariu
Vizitator cristi_1993 Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 asta-i problema vesnica la hote...nu mai trage bine, sau deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum