Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un acer aspire 7520g merge fara placa video dedicata?

Vizitator storm4it

Postări Recomandate

Vizitator storm4it

buna seara, am un acer aspire 7520g , si are pe el placa video dedicata(se poate detasa) geforce 8400M G.intrebarea mea este: poate functiona si fara aceasta placa video si sa mearga doar pe cea onboard?multumesc anticipat..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

1

• FLORIN IORDACHE

1

• pinky

1

Top autori în acest subiect

Nu iti ramane decat sa incerci. Nu se arde nimic.Din cate stiu eu are doar o placa video adica cea care se poate da jos. Daca dai jos placa video, nu mai are alta lipita pe placa de baza. Deci nu va merge.

Link spre comentariu

Va salut ! Pai cum are doua iesiri vga sau doua iesiri pentru hdmi,daca are cate doua din fiecare atunci inseamna care doua placi video,iar daca are numai cate o iesire atunci are numai o singura placa video. Dar eu unul nu prea cred ca sa aive doua placi video acest laptop. :da Studiati bn problema pana sa va apucati de treaba ca sa nu munciti degeaba . :jytuiyu Succes !!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări