Vizitator storm4it Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 buna seara, am un acer aspire 7520g , si are pe el placa video dedicata(se poate detasa) geforce 8400M G.intrebarea mea este: poate functiona si fara aceasta placa video si sa mearga doar pe cea onboard?multumesc anticipat.. Link spre comentariu
pinky Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Nu iti ramane decat sa incerci. Nu se arde nimic.Din cate stiu eu are doar o placa video adica cea care se poate da jos. Daca dai jos placa video, nu mai are alta lipita pe placa de baza. Deci nu va merge. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Va salut ! Pai cum are doua iesiri vga sau doua iesiri pentru hdmi,daca are cate doua din fiecare atunci inseamna care doua placi video,iar daca are numai cate o iesire atunci are numai o singura placa video. Dar eu unul nu prea cred ca sa aive doua placi video acest laptop. Studiati bn problema pana sa va apucati de treaba ca sa nu munciti degeaba . Succes !! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 nu va functiona fara acea placa.... placa care de altfel este foarte proasta. Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 ok, multumesc de informatii Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 topicul este inchis! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum