Vizitator Bbc05 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 am o problema cu laptopu de ceva vreme nu mai pot sa mă conectez la freewifi.am reinstalat windows si nu mai se conecteaza zice ca ,conexiuneae limitată !dar pot sa mă conectez pe telefon si pe ipod .mA poate ajuta cineva? Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 incarca sa dai reset la router . e posibil sa nu te lase el sa te conectezi. Link spre comentariu
Vizitator Bbc05 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Am dat tot ce se poate si nimic îmi arată rețeaua semnalul dar zice ca nu identifica rețeaua Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 incearca sa ii dai ip la placa wireles din clasa routerului. la la gateway ii dai ip pe care il are el. Link spre comentariu
Vizitator Bbc05 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Mai explicit nu mă am cu tehnica te rog Link spre comentariu
Vizitator Bbc05 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Mă ajuta si pe mine cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum