iod2 Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 sa traiti, nu are nimeni un modul sau schema lui?am niste "paduchi" de rezistente arse si nu se mai pot citi valoarea lor.poza nu am cu ce acum sa fac la placa. Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 am gasit niste poze pe net dar sunt la rezolutie mica, nu pot sa vad valoarea lor.poate are cineva si poate sa ii faca o poza. Link spre comentariu
Vizitator darian Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 vrei o poza cu mine sau ce poza?gaseste si tu un aparat foto si fa-i o poza si pe urma cautam pentru ca la placile pe care le am Dumnezeu stie de pe ce model de masina sunt Link spre comentariu
gigiones Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 ai dreptate !, ca cea de aici este a mea ! :pandacieste de la witp82 Link spre comentariu
Myhayxx Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 placa aceea nu este de la wil 105...?apropo ce face masina de spalat sau mai bine zis ce nu face? Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 urat pentru cei care "bat chistocul de mine"oameni suntem porci mancam.da "ma" era poza cu tinece nu a fost clar. am cateva rezistente care sunt arse. cu bataia de joc sunt satul, nu sunt prea vechi pe forum,,,,dar foarte bine sa fie inlaturati cei care,,, Link spre comentariu
gigiones Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 da nene, esti greu de cap ! pune o fotografie cu placa ta pentru a primi informatii cat mai folositoare...ca nu poate ghicii cineva ce model de placa (modul ..cum vrei sa-i zici) , si ce rezistente arse are. In acelasi tip,( model de masina) poti gasi modele de placi diferite !Cat priveste fotografia pe care ai folosit-o....da !, este facuta de mine si este a placii din masina de spalat ce imi apartine !....nu este fotografia mea, ca eu nu am fata de (placa) masina de spalat,...iar daca iti este de folos poti sa o folosesti sanatos, nu te acuz de plagiat. Link spre comentariu
Relav Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Stiu ca nu este de la masina pe care o ai dar cablajul poate fi identic dar sa nu fie echipat cu toate componentele, functie de varianta masinii. iod2, seamana cu a ta? Ce rezistente sunt arse? R.. R.. R..? Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 placa e ca a mea, dar acum nu mai e nevoie, a luato cel a cui era si a zis ca o sa caute o alta placa. multumesc pentru ajutor, daca nu gaseste revin, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum