Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit WITL106

iod2

Postări Recomandate

sa traiti, nu are nimeni un modul sau schema lui?am niste "paduchi" de rezistente arse si nu se mai pot citi valoarea lor.poza nu am cu ce acum sa fac la placa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

4

• Relav

2

• gigiones

2

• Myhayxx

1

Top autori în acest subiect

Vizitator darian

vrei o poza cu mine sau ce poza?gaseste si tu un aparat foto si fa-i o poza si pe urma cautam pentru ca la placile pe care le am Dumnezeu stie de pe ce model de masina sunt

Link spre comentariu

urat pentru cei care "bat chistocul de mine"oameni suntem porci mancam.da "ma" era poza cu tinece nu a fost clar. am cateva rezistente care sunt arse. cu bataia de joc sunt satul, nu sunt prea vechi pe forum,,,,dar foarte bine sa fie inlaturati cei care,,,

Link spre comentariu

da nene, esti greu de cap ! pune o fotografie cu placa ta pentru a primi informatii cat mai folositoare...ca nu poate ghicii cineva ce model de placa (modul ..cum vrei sa-i zici) , si ce rezistente arse are. In acelasi tip,( model de masina) poti gasi modele de placi diferite !Cat priveste fotografia pe care ai folosit-o....da !, este facuta de mine si este a placii din masina de spalat ce imi apartine !....nu este fotografia mea, ca eu nu am fata de (placa) masina de spalat,...iar daca iti este de folos poti sa o folosesti sanatos, nu te acuz de plagiat.

Link spre comentariu

Stiu ca nu este de la masina pe care o ai dar cablajul poate fi identic dar sa nu fie echipat cu toate componentele, functie de varianta masinii. iod2, seamana cu a ta? Ce rezistente sunt arse? R.. R.. R..?

Link spre comentariu

placa e ca a mea, dar acum nu mai e nevoie, a luato cel a cui era si a zis ca o sa caute o alta placa. multumesc pentru ajutor, daca nu gaseste revin,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări