Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Raritati vintage

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator cluca1969

Îi mulțumesc dl.dan-a2 pentru mutarea link-urilor, iar dl.fluffy îi cer iertare dacă am fost un pic ironic la adresa domniei sale.

În ziua de astăzi în România, nesimțirea este o virtute ce mulți o poartă-n frunte, de aceea nu ști cine stă ascuns în spatele unui ID de Forum,

Asta e ... trebuie să-mi execut pedeapsa că m-am născut aici,

Era bine dacă primeam și eu un mesaj că s-au mutat link-urile, cu siguranță nu se ajungea la aceste insinuări nedorite.

Am să postez dincolo un link cu o colecție personală (nu a mea) incredibil de mare, asta chiar se poate numi răzbunare,

PS,@fluffy37, da dragă domnule recomandarea și remarca dv. am luat-o drept ca ceva personal, dacă ai înțeles.

N-am nimic cu nimeni și de aceea cer respectul cuvenit din partea fiecărui membru de pe acest forum indiferen de vărstă, clasă socială sau pregătire școlară.

Link spre comentariu

Ontopic

Un mic monstru care suna bine, siliconat de data asta. Setton AS-3300, las pozele sa vorbeasca. Din pacate nu l-am cumparat impecabil, avand o lovitura in muchia superioara, deasupra firmei

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Prezint si eu exemplarul meu de Major AS8000 .

Aparatul a juns la mine intr-o stare jalnica ( a fost ciobanit cu brutalitate ) , si dupa ceva munca am reusit sa salvez atat cat s-a putut acest aparat , doar ca din pacate panoul frontal nu este in ce mai buna stare el prezentand urme de brutalizare ( zgariat ) , in rest i-am facut amplificatorului un " aproape full recap " pentru ca condensatorul de filtraj de pe alimentare l-am lasat in pace '' deocamdata '' , i-am refacut amplifului si un alt capac din lemn, cel original fiind distrus din cauza umezelii si incercarii esuate a fostului proprietar de al restaura ( mai rau a facut ) ..in fine mai bine sa graiasca pozele .

P. S. Sunetul este pur si simplu excelent pentru un astfel de amplif

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Editat de Dominicue
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna dimineata. Postez si eu cu "scula" mea, desi inca nu e finalizata:

EMB (Electroacustique Michel Bigot) CS1

Un amplificator frantuzesc din anii '80, cu ceva putere pentru vremea lui (o estimez pe la 150-200W pe canal, nu am gasit nicaieri caracteristicile lui), hand-made (sau cel putin asa pare) si foarte complicat, atat ca finali audio, cat si ca circuite de protectie. L-am luat intr-o stare destul de proasta (vezi topicul meu la Vintage tranzistorizat), dar sper sa il readuc la vechea glorie.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Editat de therealovy77
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări